Stiai ca dezlipirea unei lucrari dentare este una dintre urgentele stomatologice? Iata de ce!

0
169
clinica dentara din Bucuresti

De cele mai multe ori, urgentele stomatologice nu reprezinta un pericol pentru viata oamenilor, dar efectele negative pe care le pot avea reprezinta principalul motiv pentru care unele probleme dentare cu care se pot confrunta acestia sunt considerate o urgenta si ar trebui tratate ca atare.

In general, durerile persistente de dinti, nevralgia si sangerarea abundenta in cavitatea orala, sunt unele dintre principalele simptome pentru care bucurestenii aleg sa mearga la cabinetul de urgente stomatologice din sectorul 6, din cadrul clinicii Plaza Dent. Numai ca exista si alte situatii care ar trebui tratate cu aceeasi promptitudine si importanta. Una dintre acestea este dezlipirea unei lucrari dentare.

De ce este dezlipirea lucrarii dentare o urgenta stomatologica?

La fel ca in cazul caderii unui dinte lipsa, caz in care oamenii ar trebui sa se prezinte de urgenta la stomatolog pentru ca dintele sa poata fi reimplantat sau sa se gaseasca o solutie pentru inlocuirea acestora, dezlipirea si caderea unei lucrari dentare reprezinta si ea un motiv pentru vizitarea de urgenta a medicului stomatolog.

Nu numai ca lipsa dintilor va fi inconfortabila, afectand atat stima de sine, cat si masticatia, dar dintii aflati sub lucrarea respectiva – indiferent ca este vorba despre o coroana dentara sau o punte dentara – sunt mai expusi la bacterii si agresiunea acizilor din saliva. Acest lucru se intampla deoarece acestia nu mai sunt protejati de smaltul dentar, partea moale si fragila a dintelui fiind astfel expusa, iar dentina se va degrada rapid.

Urgente stomatologice din sectorul 6 | clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

Urgente stomatologice din sectorul 6

Unde se poate merge pentru urgente stomatologice in Bucuresti?

In Capitala exista foarte multe unitati medicale in care sunt oferite servicii de stomatologie de urgenta, dar recomandat este ca in cazul unei astfel de situatii sa se apeleze la cea mai apropiata clinica dentara din Bucuresti, pentru a nu limita timpul dintre momentul aparitie situatiei de urgenta si consultatia medicului stomatolog pentru tratarea acesteia.

In cazul locuitorilor din sectorul 6, de exemplu, o clinica la serviciile careia pot apela este PlazaDent.ro, unde vor gasi echipamente medicale moderne si servicii de inalta calitate.

In concluzie, nu exista niciun motiv pentru care oamenii sa evite rezolvarea problemelor dentare considerate urgente stomatologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here