La ce foloseste o saltea antiescare pentru bolnavul imobilizat la pat?

Pe MagazinulOrtopedic.ro exista doua modele de saltele antiescare dintre care o persoana poate sa aleaga: salteaua Super Care si Protector 1

0
295
scaun wc de camera

Odata cu varsta apar tot felul de complicatii, care au potentialul sa puna in pericol calitatea vietii unei persoane. Nimeni nu-si doreste sa vada sanatatea membrilor familiei deteriorandu-se, dar in unele cazuri acest lucru nu poate sa fie evitat. Cel mai bun lucru pe care o persoana il poate face in aceasta situatie este sa-i amelioreze durerea.

Pentru a imbunatati situatia noului pacient, persoana care se ocupa cu ingrijirea lui va putea achizitiona o saltea antiescare. Scopul unei astfel de saltele este de a preveni ranile care apar atunci cand un om isi petrece o buna parte din timp in pat. Ranile care nu sunt tratate sunt periculoase si exista riscul sa devina chiar fatale dupa un timp.

Prin ce se deosebeste o saltea antiescare de una normala?

Prima diferenta pe care o persoana o va observa atunci cand compara acest tip de saltea cu alta este aspectul ei multicameral si faptul ca vine cu o pompa cu presiune alternativa. Salteaua este perfecta pentru pacientii care petrec mai mult de 15 ore in pat, fara sa-si schimbe pozitia.

Saltea antiescare | Scaun wc de camera | MagazinulOrtopedic.ro

saltea antiescare

Pe MagazinulOrtopedic.ro exista doua modele de saltele antiescare dintre care o persoana poate sa aleaga: salteaua Super Care si Protector 1. Ele vin cu o greutate maxima de 100 si respectiv, 110 kilograme, ce trebuie respectata pentru a asigura buna functionare a produsului.

Salteaua antiescare si alte produse care pot ajuta un bolnav imobilizat la pat

Pe langa saltea, pentru bolnavii imobilizati la pat mai exista si alte detalii ce trebuie luate in considerare, precum mersul la baie. Pentru ca aceasta activitate sa nu prezinte o dificultate, se poate folosi un scaun wc de camera. Cu ajutorul lui, pacientul nu va fi nevoit sa se deplaseze dintr-o camera in alta atunci cand are nevoie sa mearga la baie.

In concluzie, chiar daca o persoana nu poate opri deteriorarea sanatatii unui membru al familiei, ea poate sa-l ajute asigurandu-i toate conditiile necesare. Achizitionarea produsului se face la recomandarea medicului, iar daca escarele si-au facut deja aparitia, atunci un medic specialist trebuie sa fie contactat pentru a stabili detaliile tratamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here