In ce consta recuperarea dupa inserarea implantului dentar?

Pacientul va trebui sa urmeze intocmai indicatiile medicului stomatolog de la Elveto-Dent.ro, mai ales in ceea ce priveste igiena orala, care trebuie efecutata cu mare atentie, cel putin in primele zile.

0
251
cabinet stomatologic din Iancului

Implantul dentar este una dintre cele mai moderne solutii de inlocuire a dintilor lipsa, care ofera numeroase beneficii pacientilor care au apelat la acest tip de tratament. Ceea ce este important de retinut este ca durata unui tratament cu implant dentar este una indelungata, de la 2 pana la 6 luni, perioada necesara pentru oseointegrarea implantului.

Pentru a beneficia de unele dintre cele mai moderne si eficiente tehnici de tratament cu implant dentar in Bucuresti, clinica Elveto Dent sta la dispozitia pacientilor sai cu o gama vasta de servicii stomatologice, realizate de medici cu experienta, care au la indemana aparatura de ultima generatie.

Care este timpul de vindecare dupa interventia de inserare a implantului dentar?

Tratamentul cu implant dentar se realizeaza in mai multe etape, de la faza de planificare si pregatire a procedurii, pana la montarea coroanei dentare, trecand o perioada de timp mai indelungata. Aceasta se datoreaza faptului ca gingia are nevoie de timp pentru a se reface dupa interventia chirurgicala minim invaziva prin care se insereaza implantul dentar, dar si faptului ca implantul dentar trebuie sa fie acceptat de organism.

Peste 97% din cazurile pacientilor cu implant dentar realizate in cadrul Elveto Dent, un cabinet stomatologic din Iancului, au fost reusite, esecurile fiind cauzate, in special, de nerespectarea de catre pacienti a recomandarilor medicilor dentisti. Astfel ca timpul necesar de vindecare dupa o astfel de interventie variaza de la un pacient la altul, de obicei fiind de cateva luni.

Implant dentar in Bucuresti | cabinet stomatologic din Iancului | Elveto-Dent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Care sunt recomandarile post interventiei de inserare a implantului dentar?

In timpul interventiei chirurgicale, care poate dura de la 45 de minute pana la cateva ore, pacientul nu va resimti nicio durere deoarece aceasta procedura se realizeaza numai sub anestezie locala.

Dupa aceasta, pacientul va trebui sa urmeze intocmai indicatiile medicului stomatolog de la Elveto-Dent.ro, mai ales in ceea ce priveste igiena orala, care trebuie efecutata cu mare atentie, cel putin in primele zile.

In concluzie, desi sunt nevoiti sa astepte cateva luni pentru ca tratamentul cu implant dentar sa se finalizeze, pacientii se vor bucura de numeroasele beneficii pe care acesta le ofera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here