Culorile si impactul lor asupra locuitorilor unei case

Daca inca nu aveti o locuinta pe care sa o colorati dupa propria placere, accesati www.sisesti30.ro si vizualizati apartamentele din blocuri noi Baneasa

0
1082

Culoarea este peste tot, atat in cadrele naturale cat si in cele artificiale, fiind folosita intens pentru a influenta stari. Prin urmare, este important sa stiti cum anumite culori pot afecta starea de spirit.

Se stie deja despre faptul ca utilizarea unei anumite culori poate avea efecte psihologice pozitive sau negative asupra unei persoane. Acest lucru a fost si continua sa fie intens studiat de catre cercetatori. Atunci cand achizitionati o locuinta si urmeaza sa o aranjati dupa propriul gust, este necesar sa intelegeti fiecare culoare si efectul acesteia in ceea ce priveste starea de spirit, sanatatea si modul de gandire.

Culorile fiecarei camere pot fi alese in functie de dorintele personale, de simturi si sensibilitati, dar si de ceea ce poate transmite. Cand puterea culorilor este deplin inteleasa si doar atunci, puteti crea un design minunat si dinamic.

Culoarea alba ofera claritate, este asociata cu ingiena si curatenia care reflecta faptul ca sunteti o persoana ce are o gandire clara si organizata. Nu este nimic mai bun decat sa stati intr-un loc confortabil si curat, iar folosirea acestei culori ajuta la aplificarea unei stari de ordine si pace.

Negrul este o culoare sofisticata si plina de mister, ofera un sentiment profund care incorporeaza o atmosfera puternica. Are o eleganta subtila si deloc conservatoare. Rosul stimuleaza si incalzeste corpul, creste ritmul cardiac, sporeste activitatea creierului si accentueaza respiratia. De asemenea, creste entuziasmul si nivelul energiei unei camere, oamenii avand tendinta sa fie mai productivi intr-o incapere cu pereti rosii.

Portocaliul, la fel ca si verdele, creste nivelul de energie si stimuleaza emotiile. Culoarea galben ii face pe oameni fericiti si este cunoscuta ca fiind un stimulator al memoriei. Se recomanda in salile de clasa sau in sali de biblioteca, insa este intens folosit si in camerele copiilor pentru ca ei sa aiba parte de o mai buna concentrare asupra temelor.

Complexul rezidential din Baneasa Sisesti | sisesti30.ro

complexul rezidential din Baneasa Sisesti

Albastrul are un efect relaxant si calmant asupra corpului, scazand tensiunea arteriala, ritmul cardiac si viteza respiratiei. Violetul este elegant si uimitor, fiind o culoare de lux. O camera violet indeamna la visare si inspira utilizatorii ei. Nuantele deschise de violet au efect calmant.

Daca inca nu aveti o locuinta pe care sa o colorati dupa propria placere, accesati www.sisesti30.ro, vizualizati apartamentele din blocuri noi Baneasa, programati o vizita in complexul rezidential din Baneasa Sisesti si alegeti cea mai buna varianta in care va vedeti locuind pentru urmatorii ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here