Culorile si impactul lor asupra locuitorilor unei case

Culoarea este peste tot, atat in cadrele naturale cat si in cele artificiale, fiind folosita intens pentru a influenta stari. Prin urmare, este important sa stiti cum anumite culori pot afecta starea de spirit.

Se stie deja despre faptul ca utilizarea unei anumite culori poate avea efecte psihologice pozitive sau negative asupra unei persoane. Acest lucru a fost si continua sa fie intens studiat de catre cercetatori. Atunci cand achizitionati o locuinta si urmeaza sa o aranjati dupa propriul gust, este necesar sa intelegeti fiecare culoare si efectul acesteia in ceea ce priveste starea de spirit, sanatatea si modul de gandire.

Culorile fiecarei camere pot fi alese in functie de dorintele personale, de simturi si sensibilitati, dar si de ceea ce poate transmite. Cand puterea culorilor este deplin inteleasa si doar atunci, puteti crea un design minunat si dinamic.

Culoarea alba ofera claritate, este asociata cu ingiena si curatenia care reflecta faptul ca sunteti o persoana ce are o gandire clara si organizata. Nu este nimic mai bun decat sa stati intr-un loc confortabil si curat, iar folosirea acestei culori ajuta la aplificarea unei stari de ordine si pace.

Negrul este o culoare sofisticata si plina de mister, ofera un sentiment profund care incorporeaza o atmosfera puternica. Are o eleganta subtila si deloc conservatoare. Rosul stimuleaza si incalzeste corpul, creste ritmul cardiac, sporeste activitatea creierului si accentueaza respiratia. De asemenea, creste entuziasmul si nivelul energiei unei camere, oamenii avand tendinta sa fie mai productivi intr-o incapere cu pereti rosii.

Portocaliul, la fel ca si verdele, creste nivelul de energie si stimuleaza emotiile. Culoarea galben ii face pe oameni fericiti si este cunoscuta ca fiind un stimulator al memoriei. Se recomanda in salile de clasa sau in sali de biblioteca, insa este intens folosit si in camerele copiilor pentru ca ei sa aiba parte de o mai buna concentrare asupra temelor.

Complexul rezidential din Baneasa Sisesti | sisesti30.ro

complexul rezidential din Baneasa Sisesti

Albastrul are un efect relaxant si calmant asupra corpului, scazand tensiunea arteriala, ritmul cardiac si viteza respiratiei. Violetul este elegant si uimitor, fiind o culoare de lux. O camera violet indeamna la visare si inspira utilizatorii ei. Nuantele deschise de violet au efect calmant.

Daca inca nu aveti o locuinta pe care sa o colorati dupa propria placere, accesati www.sisesti30.ro, vizualizati apartamentele din blocuri noi Baneasa, programati o vizita in complexul rezidential din Baneasa Sisesti si alegeti cea mai buna varianta in care va vedeti locuind pentru urmatorii ani!

edge.ro

https://edge.ro

Articole pe aceeași temă

Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea unei proprietati?

Numeroase sunt persoanele care considera ca alegerea unui bun imobiliar depinde doar de compatibilitatea acestuia cu bugetul. Insa, in realitate, exista mai multe criterii de care trebuie sa se tina…

Citește

4 lucruri pe care sa le ceri agentului imobiliar

Atat vanzarea, cat si cumpararea de imobile ar trebui sa se faca intotdeauna cu ajutorul unui intermediar. Un specialist cu experienta este perfect constient de realitatile pietei, ceea ce se…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Cum să comanzi un tort online?

  • June 10, 2024
Cum să comanzi un tort online?

Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

  • June 4, 2024
Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

  • May 29, 2024
Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

  • May 23, 2024
Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

  • May 9, 2024
Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?

  • May 8, 2024
De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?