Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea unei proprietati?

0
203
alegere bun imobiliar

Numeroase sunt persoanele care considera ca alegerea unui bun imobiliar depinde doar de compatibilitatea acestuia cu bugetul. Insa, in realitate, exista mai multe criterii de care trebuie sa se tina cont atunci cand cautam o proprietate. Amplasare, instalatii disponibile, stilul proprietatii, finisaje, potential, toate sunt importante si valabile. Descopera in cele ce urmeaza cum sa alegi cea mai potrivita proprietate, o proprietate care sa corespunda nevoilor si cerintelor tale.

Tine cont de amplasarea proprietatii

Gasirea casutei de vis este un obiectiv pe care multe persoane isi doresc sa il atinga la un moment dat in viata. Pentru a-ti indeplini si tu acest obiectiv trebuie sa tii cont de amplasarea proprietatii. Tine cont de intervalul de timp care separa noua ta proprietate de principalele centre de interes.

Daca spre exemplu proprietatea se afla la o distanta destul de mare de locul tau de munca acest lucru inseamna ca va trebui sa pornesti mai devreme pentru a evita orele de varf.

Imbunatatirile

Un aspect deloc de neglijat este oferit de potentialul proprietatii. Verifica dupa care evalueaza diferitele imbunatatiri oferite dar si cele pe care va trebui tu sa le faci daca decizi sa cumperi proprietatea. Gandeste-te la modul in care te vor afecta toate aceste imbunatatiri si bineinteles daca ti le permiti. Daca proprietatea este inca in constructie, nu este gata, atunci vei putea veni tu cu modificarile necesare. Tine cont de faptul ca modificari numeroase sau complicate pot fi costisitoare.

Stilul

Indiferent daca este vorba de stilul de viata sau de estetica unei locuinte, trebuie sa alegi o proprietate astfel incat sa iti ofere confortul necesar. Aspectul unei case este primul lucru pe care il remarci, este esential sa alegi un stil care sa iti reflecte personalitatea.

Din moment ce ai o idee cu privire la stilul dorit pentru viitoarea ta casa, concentreaza-te asupra esteticii. Poate iti doresti o casa moderna, una contemporana sau una clasica, minimalista. Inainte de a lua o decizie finala trebuie sa vizitezi mai multe case, sa compari mai multe oferte. Noteaza-le pe cele care iti atrag atentia, pe cele pe care le poti considera casa ta dar si pe cele care nu iti plac deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here