Cele mai bune carti audio pe care le poti ascultati usor

O carte citita de un narator talentat transporta ascultatorul intr-o lume imaginara si are chiar puterea de a ridica moralul

0
235
beneficii carte audio

In ultimii ani, cartile audio au devenit foarte populare, mai ales ca ofera o libertate mai mare ascultatorului de a face si alte activitati in timp ce asculta cartea sa preferata. In plus, astfel de carti pot fi ascultate oriunde, acasa, in masina sau in mijloacele de transport publice.

O carte citita de un narator talentat transporta ascultatorul intr-o lume imaginara si are chiar puterea de a ridica moralul, de a face ascultatorul sa rada, de a da speranta. Printre cartile care pot fi ascultate se afla si urmatoarele:

  • Povestea mea”, de Michelle Obama

Aceasta este cartea in care Michelle Obama vorbeste despre calatoria ei pentru a deveni adult, a deveni o femeie activa, a deveni mama, a deveni Prima Doamna a Statelor Unite. Michelle Obama dezvaluie aici primii ani de casnicie, cand a incercat sa-si impace cariera, viata de familie si ascensiunea politica fulgeratoare a sotului ei. Ea dezvaluie dezbaterile lor cand s-a gandit sa candideze la presedinte.

 

  • Alchimistul”, de Paulo Coelho

Pentru milioane de cititori din intreaga lume, aceasta carte a fost o revelatie: cheia unei cautari spirituale pe care fiecare o poate intreprinde, invitatia de a-si urma visul pentru a gasi adevarul. Povestea este cea a lui Santiago, un tanar cioban andaluz care a plecat in cautarea unei comori ingropate la poalele piramidelor. In desert, initiat de alchimist, va invata sa-si asculte inima si sa descifreze semnele destinului.

 

  • Vei intelege cand vei fi mare”, de Virginie

Cand Julia ajunge ca psiholog la casa de batrani Les Tamaris, nu mai crede in fericire. Viata de zi cu zi cu bunici farsori, bunici capricioase si colegi cu inima zdrobita, ii rezerva surprize care ar putea sa o ajute sa zambeasca din nou, mai ales datorita lui Raphaël, nepotul unui rezident, care nu-i este indiferent.

O poveste de rezistenta, dragoste, prietenii, o carte plina de umor si umanitate, care face orice cititor sa isi doreasca sa profite de micile bucuri ale vietii.

Ascultand aceste carti, orice activitate devine mai placuta si este finalizata mai rapid si mai usor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here