Calatoresti in afara Timisoarei in interes de serviciu? Alege o masina inchiriata

TimisoaraRentaCar.ro este site-ul unde antreprenorii au acces la o flota auto diversificata, unde vor gasi, cu siguranta, un model de autoturism care sa raspunda nevoilor lor.

0
529
masini de inchiriat din Timisoara

Compania de inchirieri masini din aeroport Timisoara pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru oamenii de afaceri care sunt nevoiti sa calatoreasca in afara orasului.

Mai mult, pentru confortul antreprenorului, compania asigura un sofer care sa il conduca spre orice localitate din afara Timisoarei. Acest serviciu este potrivit persoanelor care nu isi doresc sa piarda timp in trafic si au nevoie de relaxare, ceea ce pare a fi perfect pentru stilul de viata solicitant al unui om de afaceri.

Toti soferii pusi la dispozitie sunt profesionisti si cunosc cel mai sigur si rapid traseu. In acest fel, antreprenorii se pot odihni pe drum, isi pot pune la punct documente, ori pot efectua apeluri telefonice pe tot parcursul calatoriei.

TimisoaraRentaCar.ro este site-ul unde antreprenorii au acces la o flota auto diversificata, unde vor gasi, cu siguranta, un model de autoturism care sa raspunda nevoilor lor. Grupul WLC din care face parte compania Timisoara Rent a Car pune la dispozitie o multime de servicii auto, pentru ca soferii sa dispuna de siguranta si confort in timpul calatoriilor.

Inchirieri masini din aeroport Timisoara | masini de inchiriat din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

inchirieri masini din aeroport Timisoara

3 modele auto disponibile in oferta companiei de inchirieri masini, potrivite pentru calatoriile de afaceri

Masinile de inchiriat pot fi preluate atat din aeroport, cat si din alte zone din Timisoara. Printre principalele modele de masini de inchiriat din Timisoara pentru oamenii de afaceri se numara cele din categoria premium, dupa cum urmeaza:

  1. VW Passat: benzina, 5 pasageri, automata, dispune de spatiu pentru 5 bagaje. Pentru aceasta masina, soferul aditional este gratuit;
  2. Mercedes Benz S400 Long Hybrid: benzina, 4 pasageri, automata, 5 usi, dispune de spatiu pentru 5 bagaje. Soferul aditional este gratui.
  3. Audi A4: benzina, 5 pasageri, automata, dispune de spatiu suficient pentru 5 bagaje. Soferul aditional este gratuit.

Fiecare dintre modelele de masini mentionate dispun in pachetul de inchiriere de asistenta rutiera 24/7, precum si de posibilitatea de a calatori fara limita de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here