Alternativa inteligenta la cana fierbator electrica

Cana fierbator electrica s-a dovedit a fi o alternativa excelenta la oala si la ibric, fiind usor de umplut, de curatat, de intretinut si incalzind apa mult mai repede decat in mod traditional.

0
225
avantaje cana fierbator

Daca pana nu demult oamenii inca mai incalzeau apa pentru ceai si cafea la ibric, pe aragaz, ulterior, aparitia canii fierbator electrica a schimbat modul de gandire al utilizatorilor si de abordare a acestei „indatoriri” casnice.

Cana fierbator electrica s-a dovedit a fi o alternativa excelenta la oala si la ibric, fiind usor de umplut, de curatat, de intretinut si incalzind apa mult mai repede decat in mod traditional.

Acum, cana fierbator electrica este depasita de un alt dispozitiv electronic care are menirea de a obtine rapid un pahar cu apa fierbinte, un ceai, o ciocolata calda, iar lista poate continua.

Cantitatea de apa incalzita este cea de care utilizatorul are nevoie, astfel incat dispozitivul poate fi introdus direct in paharul, in cana sau in vasul care sunt umplute cu lichid. Miito este un nou dispozitiv aparut pe piata, care face exact acest lucru: incalzeste apa direct in vasul in care este turnata.

Ce este si cum functioneaza Miito?

Miito este un nou dispozitiv aparut pe piata, care consta intr-o componenta activa si una pasiva, si anume o baza cu inductie electromagnetica si un mic disc metalic cu proprietati feromagnetice. Pentru a folosi acest dispozitiv, se plaseaza paharul cu apa pe plita si in pahar se introduce discul metalic ce are o tija lunga, ideala pentru o manipulare usoara.

Discul va reprezenta punctul in care va fi generata caldura, ceea ce inseamna ca nu va conta din ce material este vasul cu apa, poate fi inclusiv de carton, plastic, sticla, portelan, material feros sau neferos.

Nu numai vasul poate fi din orice material, ci si lichidul incalzit poate fi orice. In timp ce in cana fierbator electrica se poate fierbe numai apa plata, cu acest dispozitiv se poate incalzi ceai, lapte, supa, sos sau orice alt lichid. Viteza de incalzire este foarte mare, de pana la un minut. Conteaza, insa, grosimea fundului vasului.

Miito permite reglarea temperaturii pe care utilizatorii doresc sa o obtina. Pentru lichide mai groase, cum ar fi mancarea bebelusului, puterea aparatului poate fi redusa pentru o incalzire mai lenta, care sa ofere timp pentru distribuirea uniforma a caldurii in masa alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here