Unde vand carti? Cine mai cumpara carti vechi?

Una din cele mai des intalnite intrebari in randul celor care detin carti vechi si au nevoie de mai mult spatiu in biblioteca sau de mai multi bani in buzunar este “unde vand carti?”. Raspunsul este simplu: cartile pot fi vandute prin colaborarea cu un anticariat renumit care isi trimite specialistii la domiciliul clientilor sau la sediul firmelor acestora. Cu un simplu click, pe site-ul sediului online, Anticariat-carti.com , vanzatorii pot gasi raspuns la toate intrebarile pe care le au.

Unde vand carti la un pret corect? Cum fac bani din cartile pe care le detin in biblioteca?

Apeland la numarul de telefon postat intr-unul din anunturile “cumparam carti in regim anticariat” pe motoarele de cautare, pe site-urile de specialitate sau pe cele de socializare, vanzatorii de carti vechi vor avea placuta surpriza sa discute cu specialistii care se vor deplasa direct la domiciliu la data si la ora stabilita pentru a face o evaluare corecta a tuturor volumelor disponibile pentru a fi vandute.

Practic, raspunsul la intrebarea “unde vand carti?” este : direct la anticariat! Reprezentantii anticariatului se deplaseaza cu o masina dotata corespunzator pentru a lua si mai mult de cateva sute de volume daca este cazul, fac o evaluare corecta a acestora, propun un pret care, daca este acceptat de catre vanzatori, reprezinta finalul tranzactiei.

Ce se intampla cu cartile dupa ce sunt cumparate? Aceasta este o alta intrebare pe care o adreseaza vanzatorii interesati de soarta cartilor. Volumele sunt reconditionate si repuse in vanzare in regim de anticariat pentru a fi cumparate de colectionari si de persoanele interesate, care le vor aprecia la adevarata lor valoare, le vor pastra in biblioteca. In orice caz, cartile vandute sunt pe maini bune.

Unde vand carti | cumparam carti in regim anticariat | Anticariat-carti.com

unde vand carti

Pentru cei care se intreaba cat vor scoate din vanzarea cartilor din biblioteca, raspunsul il vor obtine numai de la specialisti. Ca si punct de reper, cartile vechi care nu sunt editii rare, sunt platite mai slab. Cartile care au foarte multe pagini lipsa si nu se prezinta in mod corespunzator uneori nici nu sunt luate in seama pentru a fi cumparate.

Cartile rare, cu valoare, cartile vechi sau cu autograf sunt cele mai bine platite. Cartile care fac parte din colectii sunt la fel de apreciate de catre cumparatorii de carti vechi, dar si cartile care au fost publicate in editie limitata.

edge.ro

https://edge.ro

Articole pe aceeași temă

Caracteristicile unui diamant valoros

Diamantele, cunoscute pentru frumusețea și durabilitatea lor remarcabilă, au fascinat omenirea de secole. În calitate de una dintre cele mai prețioase pietre din lume, valoarea unui diamant este determinată de…

Citește

Impactul cărților în domeniul academic

Cărțile au jucat întotdeauna un rol crucial în dezvoltarea și progresul domeniului academic. De-a lungul istoriei, acestea au fost surse de cunoaștere, inspirație și inovație pentru cercetători, studenți și profesori.…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Cum să comanzi un tort online?

  • June 10, 2024
Cum să comanzi un tort online?

Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

  • June 4, 2024
Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

  • May 29, 2024
Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

  • May 23, 2024
Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

  • May 9, 2024
Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?

  • May 8, 2024
De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?