Specialistii de la Cabinet Stomatologic din Colentina recomanda vizite dese la dentist

La Elveto-dent.ro, screeningul pentru cancer oral este o parte integranta a examinarii orale pe care stomatologul o efectueaza in timpul vizitelor de rutina. Pentru a se proteja de aceasta boala grava, pacientul ar trebui sa viziteze clinica in mod regulat.

0
737
clinica stomatologica din sector 2

Medicii specialisti care lucreaza la cabinet stomatologic din Colentina recomanda vizitele periodice la stomatolog pentru preventie si pentru a detecta la timp toate probleme care apar. Atunci cand o problema este detectata in stadiul incipient, va putea fi tratata mult mai usor.

O vizita in clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent, ajuta la prevenirea cancerului oral

Cancerul oral este o boala care poate fi foarte dificil de detectat in stadiile incipiente. Cu toate acestea, pacientii trebuie sa fie constienti de faptul ca medicul stomatolog are pregatirea si calificarile pentru a depista acest tip de cancer. Pentru a face acest lucru, el examineaza toate tesuturile moi ale gurii (buze, gingii, obraji interni, palat, limba etc.) pentru a detecta prezenta unei leziuni sau a oricarui alt semn anormal. Daca exista indoiala, el poate face o biopsie, adica ia un mic esantion de tesut pentru analiza de laborator.

La Elveto-dent.ro, screeningul pentru cancer oral este o parte integranta a examinarii orale pe care stomatologul o efectueaza in timpul vizitelor de rutina. Pentru a se proteja de aceasta boala grava, pacientul ar trebui sa viziteze clinica in mod regulat.

Pentru a primi recomandari in ceea ce priveste igiena orala

Vizitele de rutina sunt, de asemenea, o ocazie perfecta pentru pacient, in care acesta sa se asigure ca isi curata dintii in mod corect zi de zi. De asemenea, pacientul are astfel ocazia de a pune intrebari igienistului si dentistului, pentru ca acestia pot oferi sfaturi personalizate pentru a optimiza rutina de igiena orala a pacientului.

Cabinet stomatologic din Colentina | Clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-dent.ro

cabinet stomatologic din Colentina

Vizitele periodice la stomatolog asigura sanatatea generala

Intrucat sanatatea orala si sanatatea generala sunt strans legate, asigurarea sanatatii gurii si a dintilor sanatosi ajuta la mentinerea unei stari generale de sanatate foarte bune. In plus, este important ca pacientul sa stie ca stomatologul poate, prin examinarea gurii, sa ajute in diagnosticarea problemelor care afecteaza sanatatea generala, cum ar fi diabetul, de exemplu.

La Elveto Dent, specialistii ofera pacientilor toata ingrijirea de care au nevoie in domeniul stomatologie generala. Examenele de rutina reprezinta o oportunitate pentru echipa clinicii de a monitoriza starea starea pacientului, intervenind la timp in toate problemele descoperite, astfel incat micile nereguli a fie eliminate cat mai rapid si cat mai ieftin (ingrijirea cariilor, extractii dentare, tratamente ale canalelor radiculare, ingrijirea preventiva, ingrijirea gingiilor etc.). Fiecare pacient beneficiaza de ingrijire personalizata in functie de problemele pe care le prezinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here