Se apropie vacanta si esti in cautarea unor carti de citit?

Pe site-ul sau, PrintreCarti.ro, pot fi analizate toate ofertele si reducerile volumelor disponibile

0
468
carti de citit

Indiferent de locul in care vor merge, iubitorii de lectura nu uita sa isi puna in bagaj si cele mai bune carti de citit. Pentru alegerea lor, Printre Carti sta la dispozitia tuturor, cu cele mai frumoase volume potrivite pentru orice tip de vacanta.

Printre Carti este un anticariat de carti online, care dispune de o gama diversificata de volume, din toate domeniile. Este un anticariat ce cumpara carti de la diversi proprietari, care isi doresc sa isi elibereze biblioteca sau pur si simplu au o urgenta financiara ce trebuie rezolvata.

Vara, spre exemplu, ce suna mai bine decat rasfoirea unei carti sub o umbrela, pe plaja, in fata unor valuri usor galagioase? Exista ceva mai relaxant de atat? O carte buna poate fi o propunere excelenta de relaxare, dar si o calatorie in alte locuri prin intermediul paginilor sale.

Printre Carti sare in ajutorul tuturor iubitorilor de lectura care se afla in cautarea unor carti bune. Pe site-ul sau, PrintreCarti.ro, pot fi analizate toate ofertele si reducerile volumelor disponibile.

Top 3 carti de citit potrivite pentru vacanta

– „Fara un sfant prin Paris si Londra” de George Orwell este o carte care nu prezinta o vacanta stralucita, ci descrie anii de saracie cu care s-a confruntat autorul. Cei ce aleg sa citeasca aceasta carte vor descoperi parti mai putin placute despre Marea Britanie si Franta.

Autorul povesteste despre hotelurile murdare, restaurantele scumpe, dar cu mormane de gunoi, mai exact, prezinta lumea saraca din 1928.

Anticariat de carti online | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat de carti online

– „Venetia” de Jan Morris este o carte in care autorul reuseste sa prezinte in cel mai frumos mod Venetia. In carte se prezinta aspecte ale stilului venetian, aspecte despre femei, despre apele sfinte si multe alte lucruri frumoase ale Venetiei.

– „Calatorii cu Charley” de John Steinbeck este un jurnal al autorului, care si-a dorit foarte mult sa cunoasca America. In acest sens, a plecat intr-o calatorie prin cele 40 de state, inchiriind o rulota, careia i-a oferit si un nume, Rosinanta. Charley era un caine si un bun prieten al autorului John.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here