Parcare privata langa aeroport vs. parcare in curtea unui prieten – avantaje si dezavantaje

 • Auto
 • October 17, 2019

Atunci cand persoanele din provincie pleaca intr-un concediu in afara tarii si decid sa vina cu masina personala pana la aeroport, iau, pe de o parte, cea mai buna decizie, dar, pe de alta parte, au nevoie sa isi puna la punct un „plan de actiune”, care sa includa si gasirea unui loc de parcare sigur pentru masina pe toata durata concediului. Este important ca bagajele sa fie aduse cu masina personala, pentru a se evita eforturile suplimentare depuse in cazul utilizarii mijloacelor de transport in comun, precum si cheltuielile semnificative atunci cand se ia un taxi pe o distanta mare.

Pentru ca masina sa astepte „cuminte”, in conditii de maxima siguranta, conducatorilor auto care pleaca in concediu cu avionul le sunt recomandate serviciile de parcare privata langa aeroport Otopeni. Acestea nu sunt foarte costisitoare, dar sunt absolut sigure si disponibile imediat. Asadar, persoanele care pleaca de pe aeroportul Henri Coanda pot opta pentru lasarea masinii intr-o parcare langa aeroport Henri Coanda, fara sa-si faca probleme legate de siguranta si de pret.

Parcarea privata vs. parcarea „gratuita” in curtea unui prieten

Sunt persoane norocoase, care au rude sau prieteni in Capitala si care le poate asigura parcarea masinii pana ce acestia se intorc din concediu in propria lor curte sau in fata blocului. Din pacate, aceasta nu este intotdeauna cea mai buna optiune.

Se poate intampla ca oamenii sa isi faca obligatii in fata prietenilor, obligatii care mai tarziu se materializeaza in mod financiar sau prin anumite mici servicii pe care se vor vedea in imposibilitatea de a le refuza. De asemenea, conducatorii auto vor fi nevoiti sa ia un taxi pana la aeroport si de la aeroport pana la locul unde si-au lasat masina, ceea ce presupune un cost suplimentar.

Nu in ultimul rand, in comparatie cu ceea ce poate oferi o parcare privata din cadrul companiei Park4Fly.ro, restul persoanelor nu au sisteme de supraveghere care sa le monitorizeze masina in permanenta. Iar acest lucru poate duce la unele mici incidente in parcarea din fata blocului, chiar si la tamponari mai serioase, la daune semnificative in cazul unei furtuni sau al unor fenomene meteo extreme.

Parcare privata langa aeroport Otopeni | parcare langa aeroport Henri Coanda | Park4Fly.ro

parcare privata langa aeroport Otopeni

In concluzie, serviciile oferite de o companie specializata de parcare privata nu se compara cu lasarea autoturismului in grija unor persoane fizice, indiferent de cat de bune si de serioase ar fi intentiile prietenilor.

edge.ro

https://edge.ro

Articole pe aceeași temă

 • Auto
 • February 5, 2024
 • 3 minutes Read
AUDI A6 2.0 TDI: eleganță, performanță și rafinament

AUDI A6 2.0 TDI este un automobil emblematic ce îmbină eleganța clasică a mărcii Audi cu tehnologii avansate și performanțe remarcabile. Cu un design distinctiv, dotări de lux și o…

Citește

 • Auto
 • September 23, 2023
 • 3 minutes Read
Kia: inovație, calitate și stil în industria automobilelor

Kia este un producător auto sud-coreean cunoscut pentru gama sa variată de mașini, care combină inovația tehnologică, calitatea construcției și designul atrăgător. Cu o prezență globală puternică, Kia a reușit…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Cum să comanzi un tort online?

 • June 10, 2024
Cum să comanzi un tort online?

Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

 • June 4, 2024
Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

 • May 29, 2024
Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

 • May 23, 2024
Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

 • May 9, 2024
Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?

 • May 8, 2024
De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?