In ce situatii ai nevoie de o extractie dentara?

Cei care au nevoie de o extractie dentara, pot lua in considerare PlazaDent.ro, o clinica dentara din Bucuresti care ofera servicii stomatologice multiple

0
229
stomatologie din sector 6

Intretinerea adecvata a dintilor pentru mentinerea sanatatii orale poate preveni aparitia multor afectiuni dentare. De asemenea, se elimina si riscul de pierdere a dintilor. Persoanele care nu tin cont de acest aspect, vor fi nevoite sa faca extractii dentare, adica sa-si piarda dintele/dintii afectati.

Cei care au, totusi, nevoie de extractii dentare, pot apela la Plaza Dent, o clinica stomatologica din Bucuresti care ofera servicii multiple pentru pacientii sai.

Cand este nevoie de o extractie dentara?

Indepartarea completa a unuia sau mai multor dinti din structura dentara are loc din cauza vatamarii lor la un nivel mult prea ridicat. Aceasta vatamare poate fi reprezentata de o serie de afectiuni:

  • din cauza traumei dentare, a cariilor sau a infectiei raspandite la un nivel mult prea adanc in dinte;
  • din cauza spatiului insuficient de gazduire a tuturor dintilor in structura dentara (situatia maselei de minte).

Imediat ce se seziseaza una dintre situatiile prezentate mai sus, este neaparata nevoie de o extractie dentara, care poate fi realizata in cadrul clinicii de stomatologie din sector 6, Plaza Dent, specializata in astfel de proceduri.

3 beneficii ale extractiei dentare

  • Eliminarea durerii

Durerile care anunta extractiile dentare pot atinge un nivel ridicat, chiar insuportabil pentru pacient. Eliminarea dintelui afectat este cea mai buna varianta in momentul in care nu se mai poate face nimic, pentru ca, astfel, pacientul poate sa scape de durerea resimtita.

Extractii dentare | Stomatologie din sector 6 | PlazaDent.ro

extractii dentare

  • Eliminarea cauzei durerii

Infectia care se afla la nivelul dintelui are capacitatea de a se raspandi rapid. Cand pacientul amana tot mai mult sa-si trateze problema, nici procesul de vindecare nu va fi simplu. De multe ori, singura solutie disponibila care mai ramane este extractia dintelui, prin care se poate elimina in intregime infectia si durerea.

  • Protejarea dintilor invecinati

Un risc major pe care medicii stomatologi doresc sa-l elimine este infectarea dintilor sanatosi care se afla in apropiata vecinatate de dintele afectat. Din pacate, unii pacienti descopera mult prea tarziu problema dentara de care sufera si nu actioneaza cand trebuie. Extractia la timp a dintelui bolnav este extrem de folositoare.

Cei care au nevoie de o extractie dentara, pot lua in considerare PlazaDent.ro, o clinica dentara din Bucuresti care ofera servicii stomatologice multiple.

Prin urmare, si extractia dentara se dovedeste a fi benefica, mai ales cand vine vorba de salvarea celorlalti dinti, insa, cel mai util ar fi sa se previna aceasta procedura printr-o intretinere adecvata a dintilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here