Cumparatorii de carti vechi te scapa de volumele nedorite

CumparCarti.ro se adapteaza in functie de programul fiecarui client fapt pentru care deplasarile se pot realiza chiar si seara sau in timpul weekend-ului

0
550

De-a lungul vietii, oamenii aduna in locuinta o multime de obiecte, de la castroane si oale pana la carti si haine. Cu timpul, acestia ajung sa realizeze ca biblioteca pe care o detin este plina de carti vechi, cu volume neinteresante care doar ocupa spatiul in mod inutil.

Pentru a veni in intampinarea celor care isi doresc sa scape de cartile vechi, au aparut cumparatorii de carti vechi. Acestia sunt de fapt, anticariatele care au disponibilitate in a achizitiona colectii intregi de carti.

Cum se pot cumpara cartile vechi?

Anticariatele vin in ajutorul clientilor printr-un serviciu extrem de rapid si util. Cu doar un simplu apel telefonic, clientul poate stabili o programare si in functie de adresa, echipa de achizitii se poate deplasa in cel mai scurt timp pentru evaluarea corecta a cartilor din locuinta.

De regula, un astfel de serviciu este disponibil in mai multe orase precum Bucuresti, Sibiu, Alba Iulia, Cluj Napoca, Ploiesti sau Ramnicu Valcea, insa deplasarile pot fi extinse si in zonele limitrofe sau in alte parti.

Clientul nu trebuie sa achite niciun ban, totul realizandu-se in mod gratuit. In plus, echipa se va ocupa si de ridicarea cartilor, indiferent de numarul acestora. Plata se va realiza pe loc, in functie de volumul cartilor, dar si de starea acestora. In mod evident, cartile de colectie sau cele in editie princeps au o valoare mai mare astfel ca pretul oferit va fi unul cat se poate de corect. Un astfel de serviciu este ideal pentru clientii care isi doresc sa:

  • isi reinnoiasca biblioteca, dar poate nu dispun de un buget prea mare pentru achizitionarea unor noi titluri;
  • isi elibereze spatiul din locuinta;
  • obtina rapid un venit substantial.

Cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

CumparCarti.ro

CumparCarti.ro se adapteaza in functie de programul fiecarui client fapt pentru care deplasarile se pot realiza chiar si seara sau in timpul weekend-ului pentru a agomoda agenda incarcata a fiecarei persoane.

Cartile achizitionate pot apartine oricarui domeniu, insa trebuie sa fie intr-o stare buna, altfel nu vor putea fi cumparate. De la romane politiste si pana la carti din domenii umaniste, carti de pescuit sau albume de arta, toate acestea sunt ridicate pe loc, fara exceptie de catre echipa de achizitii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here