Cum alegi cele mai deosebite torturi personalizate?

La cofetaria eTorturi.ro se pot gasi torturi personalizate pentru orice ocazie

0
380
torturi personalizate

Cand vine vorba de torturi personalizate, exista o multime de variante din care o persoana poate alege. Tocmai de aceea, poate fi o adevarata provocare sa se aleaga un singur model. Tortul personalizat este potrivit pentru zile de nastere, aniversari si orice eveniment care este sarbatorit impreuna cu cei dragi. Acest element simbolic face parte din meniul oricarei petreceri si este asteptat cu nerabdare de toti invitatii, de la mic la mare.

Pentru a face cea mai potrivita alegere atunci cand comanda un tort personalizat, o persoana trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte:

  • Evenimentul pentru care se comanda tortul

Tinand cont ca torturile personalizate sunt ideale pentru orice ocazie, este important sa se tina cont de eveniment. In functie de acesta se vor determina nu numai modelul, ci si alte aspecte precum greutatea. Daca e vorba de o petrecere restransa in familie, un tort de 2 kg poate fi cel mai potrivit. In schimb, daca petrecerea are un numar mare de invitati, va fi nevoie de un tort mult mai mare, de pana la 5 kg.

De asemenea, evenimentul este important si pentru a stabili ora de livrare, in cazul in care se alege o cofetarie cu livrare la domiciliu. Daca o persoana vrea sa faca o surpriza cuiva drag, poate stabili ca tortul sa soseasca la ora dorita, asigurandu-se astfel ca persoana care il va primi nu banuieste nimic.

Cofetarie cu livrare la domiciliu | Torturi personalizate | eTorturi.ro

cofetarie cu livrare la domiciliu

  • Compozitia si modelul de torturi personalizate

Pentru a alege compozitia potrivita, o persoana trebuie sa tina cont de gusturile sale, dar si de ale invitatilor. Daca planuieste sa faca tortul cadou, cu atat mai mult trebuie sa aleaga in functie de preferintele persoanei care va primi tortul.

In ceea ce priveste modelul, tortul personalizat se alege in functie de varsta persoanei care il va primi, de pasiunile acesteia si mai ales, de evenimentul sarbatorit. La cofetaria eTorturi.ro se pot gasi torturi personalizate pentru orice ocazie.

De exemplu, pentru aniversarea relatiei se poate alege un tort in forma de inima, decorat cu fructe proaspete sau un tort in forma de cifra, care sa corespunda cu numarul de luni sau zile sarbatorite de cuplul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here