Cele mai bune marci de PC

In momentul in care un utilizator este in cautarea unui laptop performant, care ii permita sa efectueze diverse taskuri atat in interes personal, cat si in interes profesional, acesta se uita la cele mai bune marci de PC pentru a alege o varianta adecvata nevoilor sale

0
1626
marci de PC

In momentul in care un utilizator este in cautarea unui laptop performant, care ii permita sa efectueze diverse taskuri atat in interes personal, cat si in interes profesional, acesta se uita la cele mai bune marci de PC pentru a alege o varianta adecvata nevoilor sale.

Top cele mai bune marci de PC

Exista in prezent cateva marci care domina piata asa ca sunt clasificate mai jos in ordinea importantei. Clasamentul a fost realizat in anul 2018 si cuprinde cele mai bune marci de calculatoare (PC-uri, laptopuri, desktopuri, tablete) din lume.

  • Fara doar si poate Apple este marca de top care ofera doua categorii de produse utilizatorilor sai una de laptopuri (MacBook, MacBook Air si MacBook Pro) de 12-15 inch, iar cealalta de computerelor desktop (iMac si iMac Pro) all-in-one cu ecran intre 21 și 27 inci. PC-urile Apple sunt printre cele mai bune variante existente pe piata la ora actuala.
  • Marca ASUS este, de asemenea, o companie taiwaneza de calculatoare specializata in fabricarea de laptopuri, hibrizi 2 in 1, computere desktop, tablete si smartphone-uri. Aceasta companie este a cincilea cel mai mare producator de calculatoare din lume si primul producator de placi de baza din lume.
  • Marca MSI este un brand de jocuri video, fondata in 1986 in Taiwan care ofera o gama larga de laptopuri, PC-uri si computere all-in-one. Acest producator dezvolta exclusiv produse de joc destinate pasionatilor.
  • ACER este o companie de calculatoare din Taiwan specializata in realizarea de computere si smartphone-uri. Este al patrulea cel mai mare producator auto din lume, aflat in spatele Lenovo, HP si DELL. Brandul se afla printre cele mai bune marci de calculatoare fiind orientat pe dezvoltarea produselor semi-profesionale (TPE / PME) si de tip gamer.
  • Brandul LENOVO este un brand chinezesc care produce laptopuri, desktop-uri, tablete, smartphone-uri. Dar ceea ce oamenii nu stiu este ca sectiunea IT a LENOVO este rezultatul achiziției IBM in 2005.
  • Marca HP (Hewlett-Packard) este o marca americana de calculatoare care produce laptopuri si hibrizi 2 în 1, precum si computere desktop si imprimante. HP a fost la un moment dat numarul 1 in lume fiind una dintre cele mai bune marci de calculatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here