Care sunt cele mai importante componente ale unui calculator second hand?

Persoanele care sunt interesate sa achizitioneze un calculator second hand trebuie sa aiba cateva notiuni de baza in ceea ce priveste un astfel de dispozitiv, pentru a sti la ce sa fie atente atunci cand merg la cumparaturi sau cand rasfoiesc paginile virtuale ale magazinului online www.it-sh.ro.

0
1205
imprimante second hand

Persoanele care sunt interesate sa achizitioneze un calculator second hand trebuie sa aiba cateva notiuni de baza in ceea ce priveste un astfel de dispozitiv, pentru a sti la ce sa fie atente atunci cand merg la cumparaturi sau cand rasfoiesc paginile virtuale ale magazinului online www.it-sh.ro. In randurile urmatoare, cei care au nevoie de o scurta introducere in lumea calculatoarelor pot citi despre principalele componente pe care trebuie sa le aiba in vedere inainte de a face o investitie.

Placa de baza

Asa cum este si denumita, placa de baza reprezinta nucleul oricarui calculator. Practic este vorba despre elementul principal pe care se incepe constructia dispozitivelor moderne si cu ajutorul caruia se contureaza diferite legaturi. Atunci cand placa de baza este una foarte buna, toate activitatile desfasurate cu ajutorul calculatorului vor avea loc in parametri normali, la o viteza buna.

Procesorul

Cel de-al doilea element foarte important la calculatoare este procesorul. Practic, el ajuta la facilitarea tuturor activitatilor desfasurate in mediul online, incepand de la utilizarea unor programe de baza si pana la programe mai dificile, pentru care calculatoarele au nevoie de mai multa putere.

Memoria RAM

Memoria RAM este o componenta care trebuie intotdeauna aleasa in functie de procesor. Cele 2 sunt interconectate, jucand un rol extrem de important in ceea ce priveste performanta unui calculator. De exemplu, un procesor de 8GIGA este suficient pentru un procesor i7. Atentie, insa! Este vorba despre 2 elemente ale caror performanta se imbunatateste in permanenta, ceea ce inseamna ca la un moment dat va fi nevoie de achizitionarea unei noi memorii.

Placa video

Placa video este extrem de importanta, mai ales pentru pasionatii de jocuri. Cu cat aceasta piesa este mai buna, cu atat experienta jocurilor virtuale, fie ca sunt in mediul online sau cel offline va fi mai interesanta.

Monitoare sh

Monitorul trebuie, de asemenea ales cu grija. El trebuie sa fie direct proportional cu activitatile care urmeaza sa fie desfasurate pe calculator. De exemplu, persoanele care stiu ca vizioneaza in mod constant filme pe calculator trebuie sa se indrepte catre modele mai mari, cu o imagine cat mai clara si culori frumoase.

Calculator second hand, monitoare sh, imprimante second si altele – cele mai bune preturi le gasiti pe www.it-sh.ro

calculator second hand

Dincolo de toate elementele mentionate mai sus, magazinul www.it-sh.ro pune la dispozitia clientilor si o serie de multifunctionale cu ajutorul carora viata poate deveni mult mai usoara. Printre acestea se numara imprimante second hand de diferite capacitati si de la diferite branduri, dar si scannere foarte practice si utile. Secretul unei bune investitii consta intotdeauna in cunoasterea scopului final. Cei care isi doresc sa se joace trebuie sa se axeze pe placa video, iar cei care au nevoie pur si simplu de calculatoare pentru a-si desfasura activitatile de zi cu zi pot merge pe varianta unor modele mai simple!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here