Calculatoare refurbished vs calculatoare second hand

0
153

Calculatoarele refurbished si cele second hand sunt doua optiuni atractive pentru cei care doresc sa economiseasca bani la achizitia unui calculator. Cu toate acestea, exista diferente semnificative intre cele doua optiuni si este important sa se ia in calcul inainte de a face o alegere.

Diferente intre calculatoare refurbished si calculatoare second hand

Calculatoarele refurbished sunt dispozitive utilizate, care au fost restaurate la o stare aproape de aceea noua. Acestea sunt adesea achizitionate de furnizori specializati in reconditionarea de calculatoare, care se asigura ca dispozitivul este in stare perfecta de functionare si care ii optimizeaza performantele. Calculatoarele refurbished sunt testate si verificate riguros inainte de a fi puse din nou in vanzare. Acestea sunt, de asemenea, livrate cu o garantie de cel putin 6 luni sau un an.

Pe de alta parte, calculatoarele second hand sunt calculatoare care nu au fost reconditionate minutios inainte de a fi puse in vanzare. Acestea pot fi cumparate de la persoane particulare sau de la comercianti de calculatoare second hand.

Atunci cand vine vorba de pret, calculatoarele second hand sunt, in general, mai ieftine decat cele refurbished. Cu toate acestea, pretul incredibil de mic poate fi reflectat in calitatea dispozitivului si in starea acestuia. Calculatoarele refurbished sunt, de obicei, mai scumpe decat cele second hand, dar aceasta se datoreaza faptului ca acestea sunt restaurate si verificate de catre profesionisti si vin cu o garantie – situatie care poate fi experimentata la IT-SH.ro.

Calculatoare refurbished | calculatoare second hand | IT-SH.ro

Calculatoare refurbished

Atunci cand se ia in considerare achizitia unui calculator refurbished sau second hand, este important sa se aiba in vedere cerintele de utilizare. Atunci cand se doreste un PC cu specificatii ridicate, un calculator refurbished ar putea fi o alegere mai buna, deoarece acestea au fost optimizate pentru a rula cu performante maxime. Daca se urmareste economisirea de bani si se doreste un calculator pentru sarcini usoare, un second hand poate fi o alegere buna.

In final, alegerea dintre un calculator refurbished si unul second hand depinde de nevoile de utilizare si de buget. Este important sa se ia in considerare starea, performantele si garantia dispozitivului inainte de a lua o decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here