Vopsit Ombre vs. vopsit Balayage?

Femeile care doresc sa isi schimbe coafura si nu se pot decide intre un vopsit Ombre si unul Balayage trebuie sa cunoasca bine care este diferenta dintre cele doua, deoarece seamana foarte mult intre ele. JoyaSalon.ro, un coafor din 1 mai sustine ca ambele au ca rezultat o rutina de intretinere, intrucat coafarea parului nu este stricta. Cu toate acestea, finalizarea serviciului efectiv si obtinerea rezultatului dorit poate fi destul de costisitor. Asa ca, aceasta schimbare presupune si cateva sacrificii.

Care este diferenta dintre vopsit Ombre si un vopsit Balayage?

In franceza, ombré inseamna „umbra”. In lumea culorii parului, ombré este un efect dramatic de doua tonuri in culoarea parului, care este, de obicei, mai inchis la varf si mai deschis la partea inferioara.

Adesea sectiunea intunecata, de sus, este nuanta naturala a parului, iar sectiunea de jos este o nuanta mai deschisa. O coafura ombré poate fi, de asemenea, orice combinatie de culori – blond natural, maro sau rosu, sau ceva neconventional precum roz, albastru, verde sau violet. Este versatil, personalizabil si potrivit pentru majoritatea parului lung si mediu.

O versiune mai subtila de ombré se numeste sombré. Intr-o coafura sombré, contrastul dintre cele doua tonuri este mai moale. O alta varianta se numeste topirea culorilor. In topirea culorilor, pe fiecare suvita pot fi utilizate doua sau trei nuante de culoare, iar fiecare nuanta este amestecata, astfel incat acestea sa para ca se topesc intre ele.

Vopsit Ombre | Coafor din 1 mai | JoyaSalon.ro

vopsit Ombre

Balayage este un cuvant francez care inseamna „ a picta ”, explica Howard. Balayage este o tehnica de pictura manuala, des aplicata in saloanele de infrumusetare din capitala si nu numai.  Este o tehnica ce poate fi „personalizata”, ceea ce inseamna ca hairstylistul poate evidentia nuantele intr-un mod cat se poate de natural. De obicei majoritatea femeilor merg pe ideea „cat mai natural”.

Balayage este o tehnica de colorare, nu doar un aspect, ceea ce inseamna ca poate fi folosita pe o mare varietate de tipuri si culori de par. Par negru drept sau castaniu? Balayage pentru parul asiatic sau balayage pentru parul blond? Acestea sunt tipurile de intrebari la care va poate raspunde orice salon de incredere.

edge.ro

https://edge.ro

Articole pe aceeași temă

  • Fashion
  • May 31, 2022
  • 2 minutes Read
Peelinguri chimice – tipuri, efecte si recuperare

Peelingurile chimice sunt o tehnica de infrumusetare care cu ajutorul acizilor provoaca o exfoliere sau o arsura chimica controlata ale anumitor straturi ale pielii. In functie de problemele de tratat,…

Citește

Cum sa obtii un look fascinant prin purtarea pantofilor casual de dama?

In contextual actual, femeile sunt in cautarea incaltamintei care le ofera o libertate de miscare, in care sa se simta confortabil, dar din care sa-si obtina si seva feminitatii, a…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Cum să comanzi un tort online?

  • June 10, 2024
Cum să comanzi un tort online?

Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

  • June 4, 2024
Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

  • May 29, 2024
Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

  • May 23, 2024
Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

  • May 9, 2024
Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?

  • May 8, 2024
De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?