Unde gasesti cel mai eficient soft gestiune pentru magazin?

Un asemenea program se numeste CENTO si este asigurat de catre specialistii AttoSoft.ro, program care asigura vanzarea rapida prin scanarea codurilor de bare si emiterea bonurilor fiscale conform legislatiei

0
1095
AttoSoft Gestiune

Pentru ca activitatea in comert este una din cele mai cautate la acest moment, pentru ca foarte multe persoane isi deschid o afacere in acest domeniu, inainte de orice alta investitie importanta, achizitionarea unui soft gestiune pentru magazin este primordiala. Astfel, oamenii pot sa vanda usor, sigur si eficient, pot imbunatati experienta clientilor in magazin si pot usura munca angajatilor foarte mult.

Un asemenea program se numeste CENTO si este asigurat de catre specialistii AttoSoft.ro, program care asigura vanzarea rapida prin scanarea codurilor de bare si emiterea bonurilor fiscale conform legislatiei.

Ce avantaje aduce un soft gestiune pentru magazin afacerii tale?

O data gasit programul AttoSoft Gestiune, tot ceea ce le ramane clientilor de facut este sa investeasca in acest program pentru avantajele si beneficiile pe care le aduce pe termen lung. Programul este compatibil cu foarte multe imprimante fiscale si cu un numar mare de modele de case de marcat.

Programul permite conectarea unui cantar electronic la sistem si astfel greutatea produselor este transmisa in bonul fiscal sau pe factura, etichetele cu coduri de bare sunt scanate, incasarile de toate felurile sunt inregistrate, iar programul este usor de pus in functiune gratie interfetei prietenoase, ergonomice si usor de invatat.

In plus, acesta este un program care permite cresterea vanzarilor magazinului prin optimizarea stocului, prin care sunt disponibile rapoarte puternice cu care se pot analiza rulajele de marfa, stocurile critice, marfurile si cantitatile optime de aprovizionare, preturile, dar si adaosurile comerciale.

AttoSoft Gestiune | Soft gestiune pentru magazin | AttoSoft.ro

soft gestiune pentru magazin

Nu in ultimul rand, un astfel de program de gestiune ajuta la imbunatatirea activitatilor desfasurate in magazin, sporeste si eficienta angajatilor si asigura realizarea activitatilor in mod profesionist si cu un efort cat se poate de mic. Astfel, vanzarea produselor va fi automatizata, functiile programului sunt capabile sa sustina toate activitatile operatorilor si incasarile si platile bancare sunt realizate automat prin importul sau exportul acestora din aplicatiile online bancare.

Programele oferite de specialistii Attosoft permit administratorilor sa detina controlul asupra resurselor si activitatilor din firma, oriunde s-ar afla acestia, asigura triplarea numarului clientilor prin activitatea in magazinul online si gratie acestora controalele financiare se desfasoara in cele mai bune conditii, fara amenda. Un program usor de utilizat care aduce avantaje in fiecare zi, chiar din prima zi, programul de gestiune AttoSoft este usor de instalat si de folosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here