Modul in care sunt apreciate cartile lui Stephen King de cititori

Stralucirea – primul roman care vine in mintea cititorilor si cel mai apreciate de o echipa de cumparatori de carti vechi

0
527
Stephen King

Unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti horror cu elemente fantasy si supranatural este Stephen King, ale carui romane sunt apreciate la adevarata lor valoare numai de echipa de cumparatori de carti vechi. Stephen King este prezent in foarte multe biblioteci si este apreciat deopotriva de reprezentantii unui anticariat care se ocupa de achizitii carti, cat si de catre cititori.

Lunga biografie a autorului Stephen King cuprinde 60 de romane, 200 de povesti si povestiri scurte, ecranizate in filme si seriale mai apreciate sau mai putin apreciate. Printre genurile abordate de Stephen King se numara si genul fantasy, politist si Science Fiction, carti care au fost publicate si in tara si sunt foarte valoroase, cautate chiar de reprezentantii CumparCarti.ro.

Cumparatori de carti vechi | achizitii carti | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

Stralucirea – primul roman care vine in mintea cititorilor si cel mai apreciate de o echipa de cumparatori de carti vechi

Una din cele mai cunoscute carti scrise de Stephen King este Stralucirea, The Shining, care a avut o ecranizare pe masura asteptarilor, cu descrierea amanuntita a scenelor si un sentiment de neliniste adus in sufletele cititorilor si cinefililor. Povestea urmareste familia lui Jack Torrent care are in grija pe perioada iernii hotelul bantuit Overlook, inchis pentru turisti, loc in care se petrec foarte multe lucruri supranaturale in viata personajului care se lupta cu dependenta de alcool.

Apocalipsa – romanul scris de Stephen King care expune povestea pandemiei din 2020

Romanul Apocalipsa prezinta intocmai povestea pandemiei din 2020, tratand subiectul unei tulpini de gripa care se transforma intr-o arma care distruge peste 99% din populatia planetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here