Make-up cu glitter: o tendinta de top

Machiajul cu glitter este potrivit pentru o atmosfera tipica de festivaluri, petreceri de Craciun si Revelion. Nu este surprinzator ca femeile cauta diverse metode de aplicare a glitter-ului, deoarece tendinta este in voga in industria de beauty. Totusi, lucrul cert este ca, un look cu sclipici poate fi complicat de realizat, si se poate ajunge ca o femeie care poarta un asemenea machiaj sa arate caraghios daca nu stie cum sa il aplice corespunzator.

glitter

In cele ce urmeaza, vor fi prezentate cateva sfaturi esentiale pentru o asemenea alegere vibranta.

Glitter tip eyeliner

Eyeliner-ul, Urban Decay’s Heavy Metal Glitter Eyeliner , este foarte usor de aplicat, si pe langa o mascara neagra aplicata pe gene, femeia va avea o privire provocatoare.

Pigmenti cu sclipici

Tot mai populara,  Mac Glitter Pigment, sunt prafuri stralucitoare care pot fi aplicate atat pe pleoape, cat si pe buze. Cu toate acestea, praful este foarte bine macinat, tocmai de aceea este putin mai dificil de utilizat, intrucat se poate imprastia pretutindeni atunci cand e aplicat.

Cea mai buna metoda de a aplica acest tip de glitter este fie cu un buretel (un beauty blender) micut, fie cu folosirea unui primer sau a unei baze in zona in care va fi pus sclipiciul.

O aplicare pe pleoape, in colturile interioare ale ochiului sau de-a lungul liniei apei ochiului, va oferi un look minunat si vibrant.

Glitter pentru ochi

Pentru un aspect mai dramatic, se poate opta pentru un glitter stralucitor cu care se acopera intreaga pleoapa superioara. Se poate alege intre glitter pulbere (se aplica cu ajutorul unei pensule umede), sau de tipul unei creme, cu o textura mai groasa, dar care este si mai usor de fixat.

Cel mai simplu mod de a aplica glitter-ul

Exista anumite baghete, asemeni unui luciu de buze sau unui aplicator de ruj lichid, cu care literalmente nu se pot face greseli in aplicarea sclipiciului, promitand o precizie mai buna. Asadar, glitter-ul reprezinta de fapt, un accesoriu de machiaj adaptabil si construibil, de care nu ar trebui sa se teama o femeie. Daca este folosit corect, poate da o nota de dramatism si eleganta aproape oricarui tip de machiaj.

edge.ro

https://edge.ro

Articole pe aceeași temă

  • Fashion
  • May 31, 2022
  • 2 minutes Read
Peelinguri chimice – tipuri, efecte si recuperare

Peelingurile chimice sunt o tehnica de infrumusetare care cu ajutorul acizilor provoaca o exfoliere sau o arsura chimica controlata ale anumitor straturi ale pielii. In functie de problemele de tratat,…

Citește

Cum sa obtii un look fascinant prin purtarea pantofilor casual de dama?

In contextual actual, femeile sunt in cautarea incaltamintei care le ofera o libertate de miscare, in care sa se simta confortabil, dar din care sa-si obtina si seva feminitatii, a…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

  • June 4, 2024
Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

  • May 29, 2024
Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

  • May 23, 2024
Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

  • May 9, 2024
Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?

  • May 8, 2024
De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?

Caracteristicile unui diamant valoros

  • April 23, 2024
Caracteristicile unui diamant valoros