De ce sa cumperi carti second hand in locul editiilor noi?

O colectie impresionanta de carti se afla la anticariatul online PrintreCarti.ro, unde utilizatorii nu au de-a face doar cu opere literare, ci si cu lucrari din tot felul de domenii, unele mai rar intalnite decat altele.

0
213

Chiar daca oamenii au o oarecare ezitare atunci cand vine vorba de achizitionarea la mana a doua a unor articole vestimentare sau a unor dispozitive precum laptopurile sau telefoanele, cartile sunt o cu totul alta poveste. Nu doar ca pot fi gasite la preturi mult mai accesibile fata de editiile noi, dar le ofera cumparatorilor sansa sa citeasca mult mai mult.

In mare parte, cei interesati de carti second hand apeleaza la serviciile unor anticariate, unde exista intotdeauna posibilitatea sa gaseasca titluri pe care le cautau de foarte multe vreme. Exista situatii in care biblioteci intregi au fost lichidate, iar cele mai multi carti au sfarsit la anticariate, de unde abia asteapta sa fie din nou ridicate si rasfoite.

La ce anticariat vei gasi carti second hand bine organizate?

O colectie impresionanta de carti se afla la anticariatul online PrintreCarti.ro, unde utilizatorii nu au de-a face doar cu opere literare, ci si cu lucrari din tot felul de domenii, unele mai rar intalnite decat altele. De aceea, vizitarea anticariatului, chiar si in mediul online, ii va largi orizonturilor celui care s-a decis sa vada ce carti poate gasi aici.

Mai mult decat atat, fiecare carte este atent verificata de reprezentantii anticariatului, asa ca utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji ca vor primi o carte de o calitate proasta, sau ca unele pagini sunt rupte. Cartea pe care aleg sa o cumpere va fi in cea mai buna conditie posibila, iar in momentul in care ajunge la destinatie, cititorul se va putea bucura de ea.

Carti second hand | carti la reducere | PrintreCarti.ro

Carti second hand

Exista oferte chiar si la cartile second hand?

Persoanele interesate sa cumpere lucrari la mana a doua, dar care ezita din cauza bugetului limitat, vor avea placuta surpriza sa realizeaza ca exista multe carti la reducere. Astfel, cu aceeasi suma pe care ar fi dat-o pe o editie noua a unei carti, va putea cumpara o editie mai veche, impreuna cu alte titluri, de la anticariat.

In concluzie, cumpararea cartilor la mana a doua reprezinta metoda perfecta prin care o persoana isi poate largi orizonturile citind lucruri noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here