Cum si de unde poti alege o casa de marcat ieftina?

0
207

Daca exista un instrument pe care comerciantii cu amanuntul il folosesc zilnic si in mod repetat, acesta este casa de marcat. De-a lungul anilor, aceasta a evoluat atat de mult incat astazi exista case de marcat si software de gestiune cu functii multiple si foarte avansate pentru anumite solutii: gestionarea stocurilor in timp real, statistici de vanzari detaliate, detalierea cifrei de afaceri si a marjei brute pe zi, dispecerizarea campaniilor de marketing etc.

Tinand cont de multitudinea de produse de pe piata, alegerea unui astfel de instrument reprezinta o preocupare importanta pentru comercianti. Pentru ca alegerea sa fie mai usoara, mai ales ca multi comercianti au nevoie de o casa de marcat ieftina, care sa nu le afecteze bugetul in continuare sunt prezentate 5 functionalitati pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca:

  1. O casa de marcat trebuie sa fie usor de utilizat

Acesta este primul lucru de care ar trebui sa se tina cont in alegerea unei case de marcat, deoarece este echipamentul pe care angajatii il vor folosi cel mai des. Drept urmare, aceasta trebuie sa aiba un design curat, precum si interfete concepute pentru utilizare repetata. De asemenea, indiferent de tipul acestor echipamente este esential sa fie case de marcat cu jurnal electronic, acestea fiind impuse prin lege in Romania.

Casa de marcat ieftina | case de marcat cu jurnal electronic | CasedeMarcat.eu

Casa de marcat ieftina

  1. Instrumente de raportare precise si personalizabile

Pe langa incasarea banilor, un bun software de casa de marcat trebuie sa permita accesul si la cifre cheie despre activitatea afacerii, motiv pentru care o casa de marcat trebuie sa fie dotata si cu un software potrivit tipului de activitate desfasurat. Situatii in care mgazinul online CasedeMarcat.eu se dovedeste a fi una dintre cele mai bune solutii, deoarece dispune de o gama vasta de case de marcat si instrumente specifice sectorului de retail, precum si programe de gestionare a afacerii.

  1. Posibilitatea de a lega software-ul de casa de marcat cu site-ul de comert electronic

Din ce in ce mai multi comercianti isi vand produsele online, prin mai multe canale, in special printr-un magazin online. Pentru cei care se afla in aceasta situatie, este esential ca vanzarile online sa poata fi sincronizate cu vanzarile fizice, aspect important mai ales pentru gestionarea stocurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here