Cum sa aveti un tort de nunta superb cu bani putini

eTorturi.ro este o cofetarie online foarte apreciata de catre cuplurile care si-au indeplinit visul dulce apeland la serviciile avute la dispozitie, dar si de persoanele care au decis sa comande torturi pentru petreceri mici sau alte evenimente!

0
1647
etorturi

Nu este nimic atat de special ca un tort de nunta, insa fiecare cuplu are limitele sale cand vine vorba de buget. Daca pretul total al tortului va da palpitatii si stari de anxietate, poate ca ar trebui sa mai cautati oferte. Specialistii eTorturi.ro stiu si reusesc sa realizeze torturi de nunta la preturi corecte si nu sacrifica deloc aspectul, gustul sau ingredientele de calitate.

Pentru a nu cheltui mai multi bani decat este necesar, calculati numarul de persoane care vor fi prezente la petrecere. In functie de acestea, veti avea idee despre ce greutate ar trebui sa aiba tortul. Daca veti avea nevoie de un tort de 5 kilograme, ar fi pacat sa platiti unul de 10. Acordati atentie detaliilor si veti reusi sa economisiti mai mult decat va asteptati.

Florile de zahar, un numar mare de etaje si decorul complicat pot ridica mult pretul tortului. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea cofetarilor investesc mult timp in detalii, iar acest lucru costa. Atunci cand vine vorba de alegerea stilului, incercati sa pastrati imaginea tortului cat mai simpla posibil. Eventual folositi florile naturale in locul celor de zahar, iar diferenta va ramane in buzunarul dumneavoastra. Daca nu mergeti pe o linie florala, atunci incercati sa alegeti un decor simplu, usor de realizat de efect si uimitor in naturaletea lui. Puteti plusa la aspectul tortului concentrandu-va asupra spatiului din jurul acestuia. Pe masa de servire folositi ca decor o verdeata luxurianta, fotografii vechi din familie, lumanari sau flori pentru a atrage atentia intr-un mod deosebit. Un tort simplu impreuna cu toate aceste elemente de decor, nu vor face decat sa ofere o nota aparte intregii nunti!

Torturi la comanda | eTorturi.ro

Torturi la comanda

Da, este posibil sa aveti un tort de nunta superb fara sa cheltuiti toti banii din cont. Dovada sunt clientii multumiti ai cofetariei eTorturi.ro. Puteti avea parte de torturi la comanda, simple, delicioase si exact asa cum vi le doriti, accesand etorturi.ro! eTorturi.ro este o cofetarie online foarte apreciata de catre cuplurile care si-au indeplinit visul dulce apeland la serviciile avute la dispozitie, dar si de persoanele care au decis sa comande torturi pentru petreceri mici sau alte evenimente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here