Cum cureti tablia unui pat tapitat?

Pentru mai multe modele de paturi, cu tablie tapitata sau nu, cei interesati pot vizita site-ul CasaEduard.ro

0
1338

Mobilierul si in special tablia unui pat tapitat se pot pata foarte repede. Cei ce au grija de mobilier si stiu cum sa il intretina se vor putea bucura de o tapiterie curata si adecvata ce va mentine confortul.

In functie de materialul din care este confectionata tapiteria, aceasta se poate curata cu un aspirator cu abur sau cu o solutie speciala. Efectuarea curatarii periodice specifice materialului de tapiterie va ajuta la pastrarea mobilierului curat, fara praf si gata de utilizare!

Sfaturi pentru o curatare completa a tabliei unui pat tapitat

Tapiteria poate fi realizata din mai multe materiale sau amestecuri diferite, iar acestea au cerinte de curatare diferite. Fiecare eticheta de tapiterie trebuie sa aiba un cod cu litere care sa indice cum se curata materialul.

Catifeaua este o tesatura luxoasa si interesanta, utilizata la mobilier, in special la paturile tapitate. Din cand in cand, obiectele din catifea vor trebui curatate pentru a arata cat mai bine. In majoritatea cazurilor, se pot curata foarte simplu articolele din catifea acasa.

Se va curata tapiteria cu o perie de imbracaminte sau cu o carpa fara scame. Perierea catifelei va indeparta murdaria si scamele. Aceasta pregateste materialul pentru tratament si poate indeparta excesul de murdarie inainte de curatarea locului. Pentru a preveni deteriorarea tesaturii de pete si murdarie, se poate aspira catifeaua tabliei patului tapitat o data pe saptamana.

In doua cani de apa se va pune o lingura de detergent special potrivit tapiteriei din catifea a patului. Se sterge usor tapiteria cu acest amestec, dupa care se va indeparta spuma cu o carpa fara scame. Se poate indeparta excesul de spuma cu o zona uscata a carpei.

Coltare pentru living | Pat tapitat | CasaEduard.ro

coltare pentru living

Apoi se va lasa zona sa se usuce si se va peria din nou cu peria de imbracaminte. Amestecul creat se recomanda a fi testat pe o portiune mica, putin vizibila pentru a fi siguri ca nu reactioneaza urat asupra tapiteriei patului.

Pentru mai multe modele de paturi, cu tablie tapitata sau nu, cei interesati pot vizita site-ul www.casaeduard.ro. Aici vor putea analiza o diversitate de modele, potrivite fiecarui stil in parte. Pe langa paturi, se pot gasi si canapele extensibile, clasice sau coltare pentru living.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here