Cine sunt cumparatorii de carti vechi?

Proprietarii de carti care vor sa isi vanda cartile in regim de anticariat pot apela cu mare incredere la Anticariat-Carti.com, care ofera servicii de inalta calitate.

0
474
anticariate care cumpara carti

Cumparatorii de carti vechi sunt de fapt anticariatele care vin in ajutorul oamenilor ce isi doresc sa renunte la volumele vechi din locuinta. Printr-un singur telefon, se poate programa o evaluare pentru analizarea cartilor. Este nevoie ca toate titlurile sa fie intr-o stare buna, fara sa aiba urmeze majore de uzura si fara sa fie rupte sau mazgalite.

Cumparatorii de carti vechi – care sunt serviciile oferite?

Personalul care sta in spatele unor anticariate care cumpara carti se deplaseaza pana la domiciliul clientului pentru a evalua cantitatea si calitatea de volum, dar si pentru a ridica cartile. Fie ca sunt biblioteci personale sau depozite, absolut orice cantitate de carti va fi preluata. In ceea ce priveste plata, aceasta se va face pe loc, clientii beneficiind de un mic stimulent financiar.

Unul dintre principalele avantaje ale acestor anticariate este ca dispun de o echipa de achizitii care poate raspunde tuturor solicitarilor, chiar si in timpul weekendului, intrucat majoritatea oamenilor au un program foarte solicitant in timpul saptamanii.

Care sunt persoanele care pot vinde carti?

Categoriile de clienti care cumpara carti vechi cuprind atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice. In situatia persoanelor fizice este de la sine inteles ca oricine poate sa vanda carti catre anticariate. La capitolul persoane juridice, sunt anumite categorii care apeleaza, de obicei, la serviciile unui astfel de anticariat. Totodata, orice companie care are in biblioteca sa carti din domeniul sau de activitate, de care nu mai are nevoie, poate apela la serviciile de anticariat.

Cumparatori de carti vechi | anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

Cumparatorii de carti vechi

De cele mai multe ori, categoriile de persoane juridice care apeleaza cel mai des la aceste servicii sunt editurile sau librariile, tipografiile care dispun de supra-stocuri sau doresc sa faca spatiu in depozite pentru viitoarele aparitii.

Proprietarii de carti care vor sa isi vanda cartile in regim de anticariat pot apela cu mare incredere la Anticariat-Carti.com, care ofera servicii de inalta calitate. Cartile pot fi din orice domeniu, editie sau an, plata facandu-se pe loc. Echipa specializata, avand un program flexibil, se va deplasa la domiciliu in timpul saptamanii sau in weekend, dupa ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here