Ce trebuie sa stii despre procedura Philips Zoom 2?

0
73
Clinica dentara Elveto Dent

Philips Zoom 2 este un proces avansat de albire a dinților oferit de Philips, care este una dintre cele mai cunoscute și respectate companii din lume în ceea ce privește produsele de igienă orală. Această tehnologie poate fi găsită în cabinetul stomatologic, unde dentistul tău îți poate oferi o procedură simplă și sigură de albire a dinților.

Cum funcționează Philips Zoom 2

Philips Zoom 2 utilizează un gel special pe bază de peroxid de hidrogen și o lumină LED pentru a activa și accelera procesul de albire a dinților. Procedura durează de obicei între 45 și 60 de minute și poate fi efectuată într-o singură vizită intr-un cabinet stomatologic, cum este de exemplu Elveto-Dent.ro. În timpul procedurii, pacientul stă confortabil într-un scaun dentar, iar dentistul aplică gelul de albire pe dinți și folosește o lampă specială pentru a activa gelul.

Avantaje

Există multe avantaje ale utilizării Philips Zoom 2 pentru albirea dinților. Unul dintre principalele avantaje este faptul că procesul de albire este sigur și eficient.

Philips Zoom 2 este una dintre cele mai sigure metode de albire a dinților și este potrivită pentru majoritatea persoanelor. În plus, procesul este nedureros și nu necesită recuperare.

Dezavantaje

Există câteva dezavantaje ale utilizării Philips Zoom 2 pentru albirea dinților pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a lua o decizie. Unul dintre dezavantajele principale este prețul. Costul procedurii poate varia în funcție de locație și de numărul de ședințe necesare.

De asemenea, este important să știți că Philips Zoom 2 poate provoca sensibilitate temporară la dinți. Acest lucru se datorează faptului că procesul de albire poate deshidrata smalțul dinților și poate provoca iritații ale nervilor dentari. Cu toate acestea, această sensibilitate dispare de obicei în câteva zile după tratament.

Detartraj in sector 2 | Elveto-Dent.ro

Detartraj in sector 2

Concluzie

Philips Zoom 2 este una dintre cele mai populare și eficiente metode de albire a dinților. Cu ajutorul unei tehnologii sigure și eficiente, acest proces poate oferi pacienților rezultate rapide și durabile.

Cu toate acestea, există și câteva dezavantaje pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a decide dacă acest proces este potrivit pentru tine. Înainte de a începe orice procedură de albire a dinților, este important să discutați cu dentistul dumneavoastră de la Elveto Dent despre opțiunile disponibile și despre orice probleme de sănătate orală pe care le aveți. Pe site-ul clinicii mentionate mai sus puteti gasi diferite tratamente dentare, de exemplu detartraj in sector 2, fatete dentare, aparat dentar, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here