Ce servicii ofera o clinica stomatologica?

Cei care au diferite probleme stomatologice pot apela cu incredere la ImplantologieSector4.ro, deoarece echipa specializata va gasi intotdeauna solutii si pentru cazurile cele mai complexe

0
293
clinica stomatologica

Elveto Dent, o clinica stomatologica in sectorul 4 pune la dispozitie o gama variata de servicii, unde o echipa de medici stomatologica se va ocupa de sanatatea dentara a pacientilor. Fie ca este vorba de alinierea dintilor si corectarea muscaturii, extractii dentare, tratarea cariilor sau introducerea unor implanturi, pentru toate aceste probleme exista cate un specialist.

Care sunt specializarile unei clinici stomatologice?

In general, in cadrul unei clinici stomatologice pacientii pot beneficia de o lista variata de specializari, fiecare destinata unei anumite probleme.

Protetica dentara este specializarea stomatologica care se ocupa cu inlocuirea dintilor lipsa sau constribuie la reabilitarea orala complexa a arcadelor dentare. Cu ajutorul interventiilor de protetica dentara se restabileste integritatea dentara afectata de degradare sau leziuni, utilizand lucrarea protetica, spre exemplu proteza pe implant, coroanele dentare, fatetele dentare, puntile dentare etc.

Profilaxia dentara consta intr-o serie de proceduri stomatologice care se fac pentru a preveni aparitia problemelor stomatologice. Detartrajul este o procedura dentara necesara pentru a preveni boala parodontala sau pentru a incetini evolutia acesteia. Daca nu sunt indepartate la timp, depunerile de tartru pot duce la imbolnavirea gingiilor, la aparitia pungilor paradontale si din pacate, la pierderea dintilor.

Parodontologia este ramura medicinei dentare care se ocupa cu studiul intregului sistem ce mentine dintii in oasele maxilare. Aceasta analizeaza anatomia, fiziologia parodontiului marginal, dar si bolile care il afecteaza si variantele de tratament.

Clinica stomatologica in sector 4 | Proteza pe implant | ImplantologieSector4.ro

proteza pe implant

Implantologia este specialitatea chirurgicala care se ocupa de inlocuirea dintilor lipsa sau grav afectati, in conditii de siguranta. Implantul dentar indeplineste aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijinul solid necesar pentru noul dinte.

Extractiile dentare reprezinta interventia chirurgicala care are scopul de indepartare a unui dinte care nu mai poate fi salvat printr-un tratament clasic sau care, prin prezenta lui pe arcada, impiedica alinierea dintilor invecinati sau eruptia acestora.

Cei care au diferite probleme stomatologice pot apela cu incredere la ImplantologieSector4.ro, deoarece echipa specializata va gasi intotdeauna solutii si pentru cazurile cele mai complexe, iar tratamentele vor fi concepute in functie de nevoile fiecarui client, la preturi accesibile. Pacientii vor avea parte de servicii de inalta calitate, iar la sfarsitul zilei vor pleca acasa cu zambetul pe buze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here