Ce inseamna uniforme medicale de calitate?

De ce trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa achizitionezi uniforme medicale?

0
562

In orice spital sau centru medical, atat medicii cat si asistentii medicali sunt obligati sa poarte uniforme medicale. Aceste uniforme sunt piese vestimentare realizate in asa fel incat pentru a fi intretinute nu sunt necesare anumite tratamente speciale, tinandu-se cont ca se murdaresc destul de repede. Atat medicii, cat si asistentii medicali trebuie sa beneficieze de confort atunci cand poarta o uniforma medicala, deoarece petrec ore bune in ea.

Din magazinul online Medifashion.ro, personalul medical isi poate achizitiona uniforme medicale de inalta calitate, la preturi accesibile. Tot aici sunt prezentate si cateva aspecte de care trebuie sa se tina cont atunci cand se doreste achizitionarea unor echipamente pentru sectorul medical.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa achizitionezi uniforme medicale?

Primul aspect ce trebuie luat in considerare este culoarea uniformei. Personalul medical trebuie sa se intereseze inainte daca spitalul sau centrul medical impun o anumita culoare. Exista clinici si spitale care impun o culoare, in functie de posturi. In acest fel, se pot deosebi imediat asistentii de medicii chirurgi, spre exemplu. Totusi poate parea neimportant acest aspect, insa in anumite situatii de urgenta poate salva vieti. Foarte multe cabinete de pediatrie aleg sa isi surprinda micutii bolnaviori cu uniforme cu ilustratii din desene animate.

Uniforme medicale | uniforme antimicrobiene | Medifashion.ro

uniforme medicale

In magazinul online mai sus mentionat se pot gasi astazi atat uniforme clasice, cat si profesionale. In cazul celor profesionale, pretul este putin mai ridicat, insa si-l merita pe deplin, deoarece au o calitate mult mai buna. Este foarte important pentru purtatori sa se simta bine in ele. Materialul trebuie sa fie cat mai rezistent si sa permita corpului sa se miste, fara a crea vreun disconfort. Se recomanda achizitionarea unor uniforme antimicrobiene, care sa se potriveasca cu cele purtate in clinica.

Atat medicii, cat si asistentii sunt supusi la diferite sarcini intr-o singura zi, ceea ce inseamna stres si agitatie. De aceea este foarte important sa existe organizare. Optarea pentru halatele medicale cu buzunare, in care acestia sa isi poata pune carnetele, pixul sau alte instrumente medicale, este cea mai buna varianta. Se recomanda achizitionarea unor halate medicale cu buzunare atat in partea de sus, cat si in partea de jos, la pantaloni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here