Carti care sa inspire celor mici pasiunea pentru citit

Urmarind Blog.Printrecarti.ro , parintii pot afla lucruri inedite despre carti, cele mai noi carti lansate, care sunt bestsellere sau recomandari potrivite varstelor.

0
556
Carti recomandate

Cititul este essential pentru dezvoltarea cognitiva a copiilor. De aceea este important sa le fie insuflata aceasta pasiune inca din copilarie, cu atat mai mult cu cat exista numeroase bloguri de carte care sunt destinate atat parintilor, cat si copiilor. Astfel ca, urmarind Blog.Printrecarti.ro , parintii pot afla lucruri inedite despre carti, cele mai noi carti lansate, care sunt bestsellere sau recomandari potrivite varstelor.

In plus, in curand va sosi 1 Iunie, Ziua Copilului, moment potrivit pentru a le oferi in dar carti care sa le stimuleze imaginatia, insa adecvate varstei lor. Iar daca parintii sunt in pana de idei in legatura cu ce cadou ar putea sa le mai cumpere copiilor, cartile sunt cea mai potrivita alegere.

In general, cartile reprezinta un cadou inspirat fiind accesibile atat din punct de vedere al pretului, cat si al locului unde ar putea fi gasite, doritorii avand la dispozitie numeroase site-uri care comercializeaza carti, de la edituri pana la anticariate. De asemenea, consultand aceste site-uri, clientii pot gasi si carti recomandate pentru toate varstele si gusturile.

Carti recomandate | blog de carte | Blog.Printrecarti.ro

blog de carte

Carti recomandate care dezvolta pasiunea pentru citit

  1. O girafa in spatiu si alte sapte lumi ascunse”, de Cristina Donovici, este o carte plina de invataturi, cu personaje fantastice, destinata copiilor prescolari si celor aflati in primii ani de scoala.

  2. Prea multi morcovi”, de Katy Husdon, destinata aceleiasi grupe de varsta precizata mai sus, aceasta este o poveste simpla, cu un singur fir narativ, dar care invata copiii o lectie despre bunatate, prietenie, iubire.

  3. Cartea cu Apolodor”, de Gellu Naum – primii ani de scoala sunt foarte importanti deoarece este momentul in care se pun bazele invatarii, de aceea este recomandat ca cei mici sa inceapa sa lectureze singuri. Astfel ca aceasta carte este una potrivita varstelor de la 6 pana la 10 ani, scrisa in versuri si usor de parcurs de catre copii, care spune povestea unui pinguin ce trece prin aventuri captivante si amuzante pentru a-si gasi adevarata familie.

  4. Din cetatea lui eu, in cetatea lui tu”, de Mersine Vigopoulou, este o carte pentru copiii mai mari si mai avansati in pasiunea cititului care, prin intermediul personajelor, prezinta valori sau defecte umane si care indeamna la schimbarea de sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here