Blenderul vertical de mana este unul dintre cele mai utile electrocasnice mici din bucatarie. Acesta este folosit pentru mai multe operatiuni, atat pentru a prepara hrana bebelusilor si a persoanelor varstnice, cat si pentru a prepara diferite retete mai complexe sau mai simple pentru membrii familiei sau pentru invitati. Acesta este un aparat electrocasnic foarte practic si usor de utilizat, de curatat si de depozitat, are dimensiuni mici si poate fi folosit intr-o gama de operatiuni foarte larga.
Blenderul este o alternativa excelenta la robotul de bucatarie si la blenderul traditional de blat, in familiile in care volumul de munca nu este prea mare, iar cantitatile pregatite sunt reduse.
Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un blender vertical
Blenderul vertical este un dispozitiv cu ajutorul caruia se pot executa mai multe operatiuni, fiind un aparat multifunctional. Acesta permite utilizatorilor sa paseze mancarea, sa faca piureuri, sosuri, sa toace, sa marunteasca, sa sparga gheata. De regula, blenderul vine echipat cu mai multe recipiente, boluri, cutite, teluri. In momentul achizitionarii se va tine cont de puterea motorului, care trebuie sa fie de minim 600 de wati pentru a executa toate procesele, precum si de posibilitatea de a schimba treptele de viteza. Acestea se schimba in functie de tipul de alimente si de consistenta lor.
Indiferent de bugetul disponibil pentru achizitionarea blenderului vertical, este necesara evitarea producatorilor care nu sunt cunoscuti la nivel international. In cazul in care cumparatorii nu isi permit un blender vertical multifunctional de la un brand cunoscut, cel mai bine este sa opteze pentru un model mai simplu si cu mai putine accesorii, insa de la o firma pe care o cunosc si despre care au auzit pareri pozitive.
Garantia oferita de producator si numarul de elemente care compun blenderul sunt alte criterii foarte importante. Asadar, in locuintele in care este necesar un blender pentru pasarea mancarii sau pentru prepararea unor feluri mai complexe de mancare, se va tine cont de utilitatea si de eficienta acestuia, precum si de raportul calitate – pret.