Aplicarea genelor fir cu fir – sfaturi, trucuri, mituri

Femeile isi doresc sa aiba gene cat mai lungi si cat mai dese pentru o privire seducatoare. Rimelul se dovedeste a fi un real ajutor, insa sunt situatii cand rezultatul obtinut nu este pe masura asteptarilor. Aplicarea genelor fir cu fir a devenit un adevarat trend in randul pasionatelor de beauty avand in vedere numeroasele beneficii pe care le ofera.

Cele mai des auzite mituri despre aplicarea genelor fir cu fir

Exista foarte multe persoane care contesta aceasta tehnica utilizata mai nou in majoritatea saloanelor din Romania. Contrar credintei populare, genele fir cu fir nu afecteaza integritatea genelor naturale. Cu alte cuvinte, riscul de a le deteriora este practic inexistent.

Un alt mit intens circulat in mediul online si nu numai face referire la adezivul folosit pentru lipirea genelor. Acesta este perfect sigur pentru sanatate si nu provoaca niciun fel de alergie. Din pacate, exista si situatii nefericite cand femeile ajung sa se infecteze, cauza principala fiind produsele de slaba calitate utilizate.

Este important ca aceasta procedura sa fie realizata de un personal calificat intr-un salon cu traditie pe piata asa cum este Joya Salon, un coafor din zona 1 Mai a capitalei.

Aplicare gene fir cu fir | Coafor din zona 1 Mai | JoyaSalon.ro

coafor din zona 1 Mai

Procedura de aplicare a genelor este dureroasa! Nimic mai fals! Totul se realizeaza fara discomfort sau durere, timpul petrecut de cliente la salon fiind privit drept un moment de relaxare.

Sfaturi pentru ingrijirea genelor

De regula, intretinerea genelor se face odata la 3-4 saptamani, in salon, insa clientele trebuie sa acorde o atentie sporita igienei chiar si acasa. Spre exemplu, genele se spala doar cu un produs special evitandu-se demachiantele pe baza de ulei.

Se recomanda evitarea folosirii rimelului, genele fiind suficient de lungi si de stufoase pentru a mai avea nevoie de un astfel de artificiu. Femeile care totusi isi doresc sa foloseasca rimelul pentru un look mult mai dramatic sunt sfatuite sa opteze pentru produse profesionale dezvoltate special pentru extensiile de gene.

La JoyaSalon.ro fiecare clienta beneficiaza de consiliere in alegerea tipului de gene in functie de forma fetei si a ochilor, dar si de dorintele sale. Exista 3 variante diferite: extensiile clasice pentru un look natural, extensiile 2D sau extensiile 3D/4D/5D cunoscute si sub numele de Hollywood Look.

edge.ro

https://edge.ro

Articole pe aceeași temă

Caracteristicile unui diamant valoros

Diamantele, cunoscute pentru frumusețea și durabilitatea lor remarcabilă, au fascinat omenirea de secole. În calitate de una dintre cele mai prețioase pietre din lume, valoarea unui diamant este determinată de…

Citește

Impactul cărților în domeniul academic

Cărțile au jucat întotdeauna un rol crucial în dezvoltarea și progresul domeniului academic. De-a lungul istoriei, acestea au fost surse de cunoaștere, inspirație și inovație pentru cercetători, studenți și profesori.…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Cum să comanzi un tort online?

  • June 10, 2024
Cum să comanzi un tort online?

Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

  • June 4, 2024
Ananasul: un fruct exotic cu beneficii remarcabile pentru sănătate

Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

  • May 29, 2024
Cum alegi salteaua potrivita pentru paturi de dormitor?

Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

  • May 23, 2024
Perspectivele muncii în IT: cum schimbă inteligența artificială (AI) acest domeniu

Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

  • May 9, 2024
Caria de biberon – o afecțiune gravă ce afectează dinții copiilor mici

De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?

  • May 8, 2024
De ce să alegem calorifere din oțel Purmo?