Aplicarea genelor fir cu fir – sfaturi, trucuri, mituri

La JoyaSalon.ro fiecare clienta beneficiaza de consiliere in alegerea tipului de gene in functie de forma fetei si a ochilor, dar si de dorintele sale

0
304

Femeile isi doresc sa aiba gene cat mai lungi si cat mai dese pentru o privire seducatoare. Rimelul se dovedeste a fi un real ajutor, insa sunt situatii cand rezultatul obtinut nu este pe masura asteptarilor. Aplicarea genelor fir cu fir a devenit un adevarat trend in randul pasionatelor de beauty avand in vedere numeroasele beneficii pe care le ofera.

Cele mai des auzite mituri despre aplicarea genelor fir cu fir

Exista foarte multe persoane care contesta aceasta tehnica utilizata mai nou in majoritatea saloanelor din Romania. Contrar credintei populare, genele fir cu fir nu afecteaza integritatea genelor naturale. Cu alte cuvinte, riscul de a le deteriora este practic inexistent.

Un alt mit intens circulat in mediul online si nu numai face referire la adezivul folosit pentru lipirea genelor. Acesta este perfect sigur pentru sanatate si nu provoaca niciun fel de alergie. Din pacate, exista si situatii nefericite cand femeile ajung sa se infecteze, cauza principala fiind produsele de slaba calitate utilizate.

Este important ca aceasta procedura sa fie realizata de un personal calificat intr-un salon cu traditie pe piata asa cum este Joya Salon, un coafor din zona 1 Mai a capitalei.

Aplicare gene fir cu fir | Coafor din zona 1 Mai | JoyaSalon.ro

coafor din zona 1 Mai

Procedura de aplicare a genelor este dureroasa! Nimic mai fals! Totul se realizeaza fara discomfort sau durere, timpul petrecut de cliente la salon fiind privit drept un moment de relaxare.

Sfaturi pentru ingrijirea genelor

De regula, intretinerea genelor se face odata la 3-4 saptamani, in salon, insa clientele trebuie sa acorde o atentie sporita igienei chiar si acasa. Spre exemplu, genele se spala doar cu un produs special evitandu-se demachiantele pe baza de ulei.

Se recomanda evitarea folosirii rimelului, genele fiind suficient de lungi si de stufoase pentru a mai avea nevoie de un astfel de artificiu. Femeile care totusi isi doresc sa foloseasca rimelul pentru un look mult mai dramatic sunt sfatuite sa opteze pentru produse profesionale dezvoltate special pentru extensiile de gene.

La JoyaSalon.ro fiecare clienta beneficiaza de consiliere in alegerea tipului de gene in functie de forma fetei si a ochilor, dar si de dorintele sale. Exista 3 variante diferite: extensiile clasice pentru un look natural, extensiile 2D sau extensiile 3D/4D/5D cunoscute si sub numele de Hollywood Look.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here