Cand si de ce este nevoie de implementarea unor solutii ERP?

0
216
sistem ERP

Administrarea unei afaceri presupune integrarea tuturor activitatilor din toate departamentele implicate. Prin urmare, pot aparea erori daca procesul de comunicare interdepartamentala nu este unul foarte eficient, motiv pentru care este necesar un program care sa faciliteze acest proces de integrare.

Toate acestea demonstreaza necesitatea utilizarii unei platforme informatice unice, care are rolul de a facilita monitorizarea, controlul si managementul activitatilor si proceselor dintr-o companie. Drept urmare, companiile care au nevoie de eficientizarea acestor activitati pot implementa solutii ERP.

Ce sunt si in ce consta solutiile ERP?

ERP este abrevierea de la sintagma englezeasca Enterprise Resources Planning, care se traduce prin planificarea resurselor companiei. Desi nu este un sistem nou, dezvoltarea internetului si efectele pe care le are acesta in viata oamenilor, personala si profesionala, au favorizat evoluarea sistemelor si aplicatiilor software, cum este si sistemul ERP.

Metodele traditionale de integrare a aplicatiilor sunt lente si necesita scrierea unei cantitati mari de cod personalizat, predispus la erori. Acest lucru reprezinta o provocare pentru intreprinderile moderne care doresc securitatea si vizibilitatea oferite de integrarea aplicatiilor ERP, dar nu doresc să piarda competitivitatea din cauza proceselor manuale care necesita mult timp.

De aceea, este foarte important sa se aleaga un dezvoltator de programe software care sa fie la curent cu cele mai noi invoatii din domeniu si care poate oferi un sistem ERP adaptat nevoilor si specificului activitatii companiei. Unul dintre acesti dezvoltatori din Romania este AttoSoft.ro.

Solutii ERP | sistem ERP | AttoSoft.ro

Solutii ERP

Ce este integrarea ERP si de ce este necesara?

Integrarea ERP este metoda utilizata pentru a conecta software-ul ERP la alte aplicatii si procese specializate din cadrul unei organizatii.

Conform analizelor, una dintre principalele probleme cu care se confrunta companiile este integrarea slaba intre aplicatii. Drept urmare, solutiile ERP si solutiile de integrare a aplicatiilor bazate pe cloud ajuta la rezolvarea acestei probleme printr-o abordare puternica si unificata, care combina capacitatile operationale ale unui ERP inteligent cu un software de integrare, conceput special pentru a automatiza, eficientiza si extinde aceste activitati esentiale.

Prin urmare, integrarea ERP este necesara atat pentru eficientizarea activitatii companiei, cat si pentru cresterea competitivitatii acesteia pe piata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here