Semnale de alarma dupa un implant dentar. Ce este de facut

La clinica Elveto-Dent.ro, echipa de medici dispune de aparatura performanta care, impreuna cu experienta cadrelor medicale, asigura interventii de succes in tot ce tine de domeniul stomatologic

0
34
implant dentar

Dupa ce a iesit de pe usa clinicii stomatologice, unde i-a fost inserat un implant, pacientul trebuie sa respecte cu exactitate indicatiile medicului implantolog si sa fie atent la anumite simptome. Desi in marea majoritate a cazurilor recuperarea este una normala, uneori se intampla sa mai apara unele probleme. Fie ca aleg sa-si faca un implant dentar in Bucuresti, fie in alt oras din tara, oamenii trebuie sa urmareasca evolutia recuperarii post-operatorii.

Simptome normale dupa operatia de implant dentar

Unele simptome sunt normale si vor disparea dupa cateva zile:

  • umflatura in zona operata, la nivelul fetei. Apare in 1-2 zile de interventie si va avea apogeul in a 3-a zi, dupa care se va retrage;
  • durere la nivelul zonei in care s-a intervenit;
  • vanatai usoare in zona respectiva a fetei;
  • sangerari usoare;
  • dificultate de a deschide gura la maxim.

Este important de stiut ca perioada care urmeaza dupa interventie este foarte importanta pentru succesul pe termen lung. De aceea este foarte important sa fie respectate indicatiile medicului si sa se urmareasca intregul proces de vindecare.

La clinica Elveto-Dent.ro, echipa de medici dispune de aparatura performanta care, impreuna cu experienta cadrelor medicale, asigura interventii de succes in tot ce tine de domeniul stomatologic. Ce este si mai important este ca daca apar urgente dupa implant, medicii sunt disponibili in toate zilele saptamanii, inclusiv sambata si duminica.

Ce simptome nu sunt normale dupa operatie

Dupa cum s-a vazut, simptomele normale sunt unele usoare, care dispar in cateva zile. Dar daca apar alte probleme, precum cele de mai jos, se va lua legatura de urgenta cu medicul sau cu clinica:

Urgente stomatologice non-stop pe Iancului | Implant dentar in Bucuresti | Elveto-Dent.ro

urgente stomatologice non-stop pe Iancului

  • sangerari abundente;
  • dureri insuportabile;
  • mobilitatea implantului – acesta este un semn ca implantul nu a fost inserat corespunzator sau ca organismul nu-l accepta;
  • febra – aceasta poate fi provocata de periimplantita, adica infectia implantului dentar.

Toate simptomele enumerate merita o investigatie completa, realizata de un doctor bun. In acest sens, inclusiv pentru urgente stomatologice non-stop pe Iancului, Elveto Dent este o solutie. Cel mai important este ca pacientii sa priveasca totul cu calm. Unele implanturi, pana in 5%, sunt respinse de corpul uman, dar echipa de profesionisti va gasi cu siguranta o cale sa-i faca pe oameni sa fie multumiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here