Uniforme Cherokee – calitate, protectie si confort

Pe MediFashion.ro exista produse clasice, dar si articole in trend ce ofera o nota aparte intregii tinute

0
49
halate medicale

Piata uniformelor destinate personalului medical este diversificata si include modele cat mai variate. Fiecare producator vine cu produse personalizate ce se potrivesc unui anumit tip de client. La mare cautare sunt insa modelele de uniforme Cherokee datorita avantajelor pe care le prezinta. In plus, pretul de achizitie este unul mai mult decat accesibil.

Principalele 3 motive pentru achizitionarea acestui model de uniforma

In primul rand, uniformele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate. Este important ca uniforma medicilor si a asistentelor sa aiba un rol de protectie impotriva bacteriilor si microbilor avand in vedere numarul de pacienti consultanti in fiecare zi.

Tehnologia folosita pentru realizarea acestor uniforme este de ultima generatie ceea ce permite curatarea repetata si purtarea indelungata fara aparitia urmelor inestetice de uzura. Uniformele isi pastreaza in continuare proprietatile, raportul calitate – pret fiind unul extrem de avantajos.

In al doilea rand, acest model de uniforma este extrem de confortabil si poate fi purtat cu lejeritate pe parcursul intregii zile. Materialul utilizat pentru confectionarea de halate medicale lasa pielea sa respire ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Halate medicale | Uniforme Cherokee | MediFashion.ro

uniforme Cherokee

Este important ca personalul medical sa se simta lejer in uniforma aleasa pentru a da randament maxim si pentru a-si putea concentra intreaga atentie asupra pacientilor. Uniformele ofera libertate de miscare si astfel personalul medical reuseste sa isi desfasoarea activitatea profesionala fara nici cel mai mic impediment.

Nu in ultimul rand, aceste uniforme pot fi achizitionate intr-o gama variata de culori si modele, atat de personalul feminin, cat si de cel masculin. Pe MediFashion.ro exista produse clasice, dar si articole in trend ce ofera o nota aparte intregii tinute. Doamnele si domnisoarele pot opta pentru nuante la moda precum albastru imperial sau roz pal, in vreme ce domnii pot merge pe variantele clasice.

Uniformele pot fi achizitionate direct pe site, comenzile fiind plasate simplu si rapid. Acestea urmeaza sa fie livrate in maxim 24-72 ore, prin intermediul firmelor de curierat. Comenzile ce depasesc 200 lei beneficiaza inclusiv de transport gratuit, in orice zona a Romaniei. Pentru comenzile mai mici, clientii trebuie sa achite o taxa de transport, in valoare de 17 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here