Amenajarea unui living modern pentru confortul intregii familii

Amenajarea livingului pentru intreaga familie trebuie sa tina cont de mai multe reguli

0
34
living modern

Livingul este acel spatiu in care se aduna toata familia la sfarsitul unei zile obositoare, in care se aduna prietenii la sfarsitul saptamanii, este camera esentiala in orice camin care functioneaza ca si o carte de vizita.

In living se strange toata familia pentru o cina de duminica seara, sunt invitati musafirii, se relaxeaza fiecare locatar in parte sau isi stabileste biroul daca lucreaza de acasa ori invata online. Chiar daca livingul este insufletit cu cate putin din personalitatea fiecarui membru al familiei aceasta camera trebuie sa ramana confortabila si aerisita pentru toti cei care ii trec pragul.

Cum se amenajeaza in mod corespunzator un living modern

Inainte de a incepe sa caute mobila pentru living, sau de a se decide asupra finisajelor, proprietarii trebuie sa faca o schema generala care ii va ajuta sa creezie un decor echilibrat. Astfel, trebuie sa stabileasca functiile incaperi daca vor sa integreze in living cu loc de luat masa sau un birou sau daca au nevoie si de un spatiu de depozitare, apoi trebuie sa aiba in vedere aranjarea mobilierului, sa marcheze pe podea locurile in care doresc sa aseze diferite obiecte de mobilier pentru a capata o imagine de ansamblu a felului in care va arata camera.

Dupa aceea, proprietarii trebuie sa stabileasca dimensiunile mobilierului care sunt date de dimensiunile camerei si de asemenea sa stabileasca punctul de atractie unde se vor accentua preferintele utilizatorilor. Un semineu este un punct de atractie traditional intr-un living, dar poate fi si un perete accent sau o fereastra cu o priveliste extraordinara.

Amenajarea livingului pentru intreaga familie trebuie sa tina cont de mai multe reguli. In cazul familiilor mari, livingul trebuie sa satisfaca nevoile si gusturile fiecarei locatar fara sa arate ca o colectie de piese de mobilier disparate, de aceea livingul trebuie sa fie amenajat in mod flexibil cu obiecte multifunctionale de culori neutre, cu mobilier modular pentru a putea reconfigura in mod facil spatiul creand o atmosfera diferita pentru fiecare situatie.

Taburetele in care pot fi depozitate jucariile, bibliotecile cu birou integrat sau coltarele modulare care sa poata fi asezate in diferite forme in functie de ocazie sau de nevoie sunt ideale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here