Cum te ajuta o perna ortopedica sa scapi de durerile de spate

Pe Ortosan.ro se pot achizitiona diverse modele de perne ortopedice, pentru tratarea punctuala a durerilor din anumite zone. Acestea sunt confectionate din mai multe materiale.

0
139
set de perne ortopedice

O perna ortopedica poate fi un ajutor real in tratarea durerilor de spate. Acest produs prezinta o serie de beneficii care il fac util in orice familie, mai ales in ziua de astazi, cand oamenii petrec foarte mult timp pe scaun, la birou, fortand coloana la o pozitie inadecvata care in timp reprezinta sursa multor afectiuni.

Confort si suport pentru coloana vertebrala

O astfel de perna ortopedica ofera, inainte de toate, confort si suport coloanei vertebrale. Este important ca inainte de achizitionare sa se consulte un medic de specialitate, care poate indica forma acesteia, astfel incat sa fie eficienta in tratarea problemei.

Pe Ortosan.ro se pot achizitiona diverse modele de perne ortopedice, pentru tratarea punctuala a durerilor din anumite zone. Acestea sunt confectionate din mai multe materiale.

Pernele ortopedice pentru spate se adapteaza formei fiecarei persoane, asigurand o curbura normala, naturala in zona lombara. Cu ajutorul lor se elibereaza stresul si se creeaza un efect de presopunctura asupra musculaturii spatelui.

Pe piata se gasesc perne ortopedice din diferite materiale, cele mai populare fiind cele din spuma cu memorie. Acestea pot fi atasate la orice tip de scaun, cu ajutorul unei curele elastice ajustabile. In urma folosirii zilnice, se vor remarca relaxarea musculaturii si detensionarea coloanei vertebrale.

Pe langa cele pentru tot spatele, mai poate fi achizitionat un set de perne ortopedice pentru zona lombara, proiectate sa asigure suport si confort acestei parti a corpului. Aceste produse au rol important in eliberarea presiunii exercitate asupra musculaturii spatelui. De asemenea se poate fixa pe orice tip de scaun. Unele astfel de perne din comert sunt confectionate din spuma buretata si au un model iesit in relief care asigura masarea zonei lombare.

Perna ortopedica | set de perne ortopedice | Ortosan.ro

perna ortopedica

Pentru persoanele care petrec mult timp conducand, este neaparat necesara o astfel de perna sau un suport lombar care se pot atasa foarte usor pe scaunul auto.

Datorita felului in care sunt concepute, aceste produse au si rol antiescare, dovedindu-si eficacitatea si in cazul persoanelor imobilizate, care sunt nevoite sa petreaca mult timp in scaunul cu rotile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here