Dispozitive de tehnica medicala necesare pentru reabilitarea acasa

Pe site-ul magazinului Med-Tehnica.ro, pacientii au la dispozitie o gama variata de dispozitive de inalta calitate

0
77
ciorapi medicinali

In urma unui tratament din partea medicilor, pacientii ar putea fi nevoiti sa isi achizitioneze anumite dispozitive de tehnica medicala pe care le vor folosi acasa ulterior. Continuarea tratamentului dupa interventia medicului este deosebit de importanta si influenteaza modul in care pacientul se va trata si rapiditatea de a ajunge la rezultatele dorite.

Bineinteles, in functie de afectiunea lor, pacientii vor alege strict dispozitivele recomandate de catre medic si le vor utiliza tinand cont de specificatiile specialistilor. Pe site-ul magazinului Med-Tehnica.ro, pacientii au la dispozitie o gama variata de dispozitive de inalta calitate.

Top 3 dispozitive de tehnica medicala recomandate de specialisti pacientilor cu mobilitate redusa
  • Salteaua antiescara

Salteaua antiescara cu compresor dispune de 130 de celule pneumatice. Jumatate dintre acestea sunt umflate utilizand presiunea stabilita de pacient, vreme de aproximativ 6 minute, urmand a-si pierde din volum pentru ca restul celulelor sa ia aceeasi forma.

Acest tip de saltea este recomandat pacientilor imobilizati in pat definitiv sau temporar. Ajuta atunci cand pielea si tesuturile moi sunt afectate de timpul indelungat petrecut in pozitia de sezut sau intins in pat. Pentru ei, primul semn care ar trebui sa traga un semnal de alarma este deteriorarea calitatii pielii.

  • Scaun toaleta

Un alt instrument deosebit de important pentru persoanele cu mobilitate redusa sau care lipseste cu desavarsire este un scaun de toaleta cu sezut detasabil. Este realizat din otel cromat si PVC si poate sustine pana la 100kg.

Ciorapi medicinali | Tehnica medicala | Med-Tehnica.ro

tehnica medicala

  • Ciorapi medicinali

Conceputi special pentru persoanele nevoite sa petreaca mult timp in pat din cauza afectiunilor locomotorii, ciorapii medicinali actioneaza asupra presiunii si vitezei de circulatie a sangelui. Previn dezvoltarea de cheaguri de sange si formarea emboliilor sau a trombozelor.

Ciorapii medicinali sunt comandati online in functie de marimea corespunzatoare si de modelul recomandat de medic. Acestia pot fi pana la genunchi, cu varf inchis sau deschis, pana la solduri sau pe un singur picior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here