Prajituri de casa comandate de la o cofetarie cu livrare la domiciliu

Gospodinele cu un job solicitant pot comanda prajituri de la o cofetarie cu livrare la domiciliu ori de cate ori se anunta invitati

0
184
cofetarie online

Invitatii care isi anunta vizita pe ultimul moment isi pun in incurcatura gazdele care se vad nevoite nu numai sa comande pizza sau un platou aperitiv in timp ce fac curatenie prin casa, ci sa apeleze la o cofetarie cu livrare la domiciliu pentru a pune un dulce pe masa. Romanii sunt foarte primitori, iar traditia de a-si primi invitatii cu paine si sare, desi nu s-a pastrat intru totul, este pastrata prin mesele bogate si casele curate, gata sa isi primeasca musafirii.

Gospodinele cu un job solicitant pot comanda prajituri de la o cofetarie cu livrare la domiciliu ori de cate ori se anunta invitati

Din pacate, caietul cu retete de dulciuri al mamei sau bunicii nu mai este de actualitate, acum gospodinele fiind presate de timp sa isi indeplineasca sarcinile la job, sa se descurce cu treburile casnice, cu tot ce tine de copii si de familie. O vizita inopinanta este o adevarata surpriza la modul neplacut pentru cele care abia isi gasesc timp o data sau de doua ori pe saptamana sa gateasca pentru intreaga familie.

Cu putin noroc si cu numarul de telefon luat de pe adresa online eTorturi.ro, gospodinele reusesc sa faca fata cu brio si acestei provocari. Acestea vor consulta pur si simplu lista de prajituri de casa, mini prajituri, briose, paleuri sau saleuri, pricomigdale delicioase si vor comanda cantitatea necesara pentru numarul de invitati anuntati si numarul membrilor familiei.

Cofetarie cu livrare la domiciliu | eTorturi.ro

cofetarie cu livrare la domiciliu

Ce oferta la prajituri de casa poate avea o cofetarie online astfel incat invitatii sa nu suspecteze ca dulciurile sunt comandate?

Pentru cei mai pretentiosi dintre invitati care doresc sa manance dulciuri de casa, delicioase si proaspete, oferta unei cofetarii online care livreaza la domiciliu este perfecta. Acestia nici nu vor avea cea mai mica banuiala ca prajitura cu visine pe care o degusta, alba ca zapada, cornuletele cu nuca sau cu rahat, pricomigdalele, paleurile sau prajitura cu mere sunt preparate in alta parte decat in bucataria familiei pe care o viziteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here