Cel mai bun moment pentru a vizita Tunisia

Tunisia este cu adevarat o destinatie care poate fi vizitata pe tot parcursul anului. Partea de nord a tarii este pur mediteraneana, cu ierni blande si veri fierbinti

0
82
Tunisia

Tunisia este cu adevarat o destinatie care poate fi vizitata pe tot parcursul anului. Partea de nord a tarii este pur mediteraneana, cu ierni blande si veri fierbinti. Celor carora le place plaja, iulie si august ar trebui sa fie cele mai bune luni, iar orasele sunt minunate pentru a fi vizitate in orice perioada a anului. Sudul arid, totusi, este mai placut de vizitat iarna, altfel caldura poate sa creeze un disconfort turistilor.

De asemenea, primavara este fara indoiala cel mai bun moment pentru a vizita Tunisia, deoarece paleta coloristica este maxima.

Daca turistii nu au suficient timp si doresc sa viziteze anumite locuri ca parte a tururilor organizate, specialistii le recomanda sa utilizeze un site web unde pot rezerva orice tip de tur, de la excursii de o jumatate de zi pana la excursii de mai multe zile cu un singur click.

Locuri de vizitat in Tunisia

Sousse, Monastir si Sfax sunt orase moderne care au un numar semnificativ de oameni liberali, in special din randul tinerei generatii. Cu toate acestea, religia joaca inca un rol important in societatea tunisiana. Dar ceea ce este adevarat este ca in Tunisia nu exista mult fundamentalism in comparatie cu alte natiuni arabe.

Limba

Araba este limba oficiala a tarii si este destul de similara cu araba vorbita in Maroc si Algeria. Cu toate acestea, este foarte diferita de alte tari din Orientul Mijlociu, de la Egipt pana la Oman.

Ce poti manca in Tunisia?

In primul rand, mancarea tunisiana este extrem de picanta. Tunisia este singura tara mediteraneana care foloseste ardei in bucataria sa. Este consumat si un sos de chili numit harissa, pe care il pun peste tot. In plus, datorita apropierii de Italia, bucataria italiana este intalnita si aici, iar adevarul este ca spaghetele cu sos de rosii sunt un element de baza, pe care turistii le pot comanda la orice restaurant local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here