Controlul tehnic al masinii la un service de reparatii auto

Mecanicii de la NordGarage.ro, un service de reparatii masini in Bucuresti sustin faptul ca intretinerea masinii nu este de neglijat

0
311
reparatii masini in Bucuresti

Un service de reparatii auto din Bucuresti verifica starea componentelor masinii, pentru ca soferii sa nu intampine probleme. Motorul, anvelopele, franele si toate piesele mecanice ale masinii trebuie verificate si intretinute in mod regulat. Aceasta intretinere este necesara pentru a asigura buna functionare a masinii si pentru a limita riscul de avarii sau accidente.

Mecanicii de la NordGarage.ro, un service de reparatii masini in Bucuresti sustin faptul ca intretinerea masinii nu este de neglijat. Defectiunile masinii pot avea consecinte grave. Prin urmare, este esential ca soferii sa efectueze intretinerea si verificarile masinii la frecventa potrivita pentru a-si asigura siguranta lor cat si pe cea a altora. De asemenea, este important de subliniat ca un control tehnic nu poate actiona ca si intretinere.

Inspectia tehnica este, dupa cum sugereaza si numele acesteia, o examinare a inspectiei vehiculului la un moment dat. Aceasta urmareste sa stabileasca daca autoturismul este prezentat intr-o conditie care sa ii permita circulatia pe drumurile publice intr-un mod sigur si in conformitate cu cerintele autoritatilor in materie. Controlul tehnic trebuie efectuat numai o data la doi ani, in timp ce intretinerea masinii trebuie sa fie foarte regulata.

Intretinere masina la un service de reparatii auto Bucuresti

Exista doua forme de intretinere: intretinere de rutina si intretinere periodica.

  • Intretinerea de rutina consta intr-o serie de verificari pe care soferii le pot efectua singuri. Nu ii costa nimic si ii poate salva de o multime de probleme. Este important ca acestia sa verifice daca indicatorii si farurile functioneaza si daca presiunea in anvelope este cea corespunzatoare.
  • Intretinerea periodica este mai complexa si se efectueaza de un profesionist. Aceasta trebuie facuta atunci cand kilometrajul a atins limita recomandata de producator. Limita depinde de tipul de vehicul, in principal de motorul masinii.

Reparatii masini in Bucuresti | Reparatii auto din Bucuresti | NordGarage.ro

reparatii auto din Bucuresti

In timpul intretinerii periodice, se efectueaza urmatoarele verificari si operatii:

  • schimbarea uleiului de motor
  • verificarea nivelurilor celorlalte fluide
  • verificarea uzurii anvelopelor si a franei
  • verificarea luminilor si becurilor
  • controlul cutiei electronice daca masina este recenta
  • schimbarea unor filtre: filtru de ulei, filtru de aer, filtru de cabina, aer conditionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here