Ce presupune procedura de detailing auto in Bucuresti?

Detailingul auto poate fi realizata si la exterior, insa la interior apar de obicei cele mai multe probleme de igiena care afecteaza conducatorii auto in mod direct, dupa cum sustin expertii CuratamPeLoc.ro

0
572

Pentru ca masina este un spatiu in care oamenii isi petrec foarte mult timp, acest spatiu trebuie sa fie si foarte curat, iar procedura de detailing auto in Bucuresti trebuie efectuata cel putin o data pe an sau inainte ca masina sa fie vanduta. Procesul de detailing auto ajuta proprietarii nu numai sa prelungeasca viata masinii si sa aiba grija de propria lor sanatate si de sanatatea celor dragi.

Ce inseamna detailing auto in Bucuresti? Cum se desfasoara procedura?

Detailingul este o procedura de curatare in profunzime a interiorului autoturismului realizata cu echipamente speciale si cu substante personalizate pentru fiecare tip de material folosit la constructia masinii. Detailingul auto poate fi realizata si la exterior, insa la interior apar de obicei cele mai multe probleme de igiena care afecteaza conducatorii auto in mod direct, dupa cum sustin expertii CuratamPeLoc.ro.

O asemenea procedura presupune un efort mult mai mare decat o curatare superficiala, de dragul aspectului interiorului unei masini. Detilingul auto este realizat numai de personal specializat care cunoste toate materialele folosite in constructia masinii, care foloseste numai substante specifice pentru fiecare suprafata si tehnici moderne pentru o curatare in profunzime.

Detailing auto in Bucuresti | CuratamPeLoc.ro

detailing auto in Bucuresti

Cu alte cuvinte, scaunele si bancheta din spate sunt curatate in profunzime cu detergenti de buna calitate, antibacterieni, dupa care detergentii sunt aspirati cu un aspirator de foarte mare putere. In plus, volanul, schimbatorul de viteze si bordul sunt degresate si dezinfectate, plafonul este curatat in profunzime cu instrumente profesionale si ingrijirea interiorului masinii este de cea mai inalta calitate, creandu-se un ambient foarte placut.

Avantajele unui detailing auto in Bucuresti realizat in mod corespunzator

Orice interior al masinilor se murdareste in timp, iar neglijarea curateniei poate avea efecte nocive pe termen lung. Chiar daca proprietarii masinilor se ocupa in mod regulat de curatenie, nu vor obtine rezultatele unui detailing auto de interior, pentru ca nu dispun de produsele de curatenie profesionale si nici de dispozitivele folosite in acest sens.

Un detailing de calitate, pe langa faptul ca dezinfecteaza interiorul, pelungeste durata de viata a materialelor si pastreaza valoarea ridicata a masinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here