4 titluri de carti vechi pe care neaparat sa le citesti

Specialistii PrintreCarti.ro au realizat o lista cu carti vechi pe care toata lumea ar trebui sa le citeasca cel putin o data in viata!

0
582

Specialistii PrintreCarti.ro au realizat o lista cu carti vechi pe care toata lumea ar trebui sa le citeasca cel putin o data in viata! Este vorba despre titluri interesante si deosebite, care ajuta la stimularea imaginatiei, dar si la descoperirea unor universuri pline de mister, magie si iubire. Persoanele care sunt in pana de idei pot descoperi acum cateva sugestii minunate cand vine vorba despre lectura!

Maitreyi, de Mircea Eliade

Romanul de dragoste semnat de cunoscutul autor Mircea Eliade prezinta povestea de dragoste dintre un tanar de 26 de ani cu o frumoasa domnisoara din taramurile indepartate ale Indiei. Intr-un cadru idilic, cei doi se cunosc si traiesc o iubire desprinsa din basme, presarata cu traditii si obiceiuri interesante, o iubire peste care planeaza, insa si foarte multa tristete. Pentru a descoperi finalul, iubitorii de lectura trebuie sa savureze fiecare pagina pana acolo!

O mie noua sute optzeci si patru, de George Orwell

O alta carte extrem de minunata, de care oamenii trebuie neaparat sa se bucure este cea semnata de George Orwell si care prezinta detaliile socante ale mecanismelor de control in masa, care, chiar daca sub alte forme sunt aplicate si astazi. Este vorba despre o lectura dificila, dar interesanta, care necesita multa atentie si rabdare.

Batranul si marea, de Ernest Hemingway, una dintre cele mai bune carti vechi

Pe lista celor mai bune carti vechi se numara si Batranul si marea, care a reusit pana acum sa impresioneze milioane de oameni. Cartea urmareste soarta omului care, indiferent cat de batran si cat de singur ar fi, tot trebuie sa gaseasca un scop in care sa creada. Autorul a castigat premiul Nobel pentru literatura in anul 1954, reusind sa devina unul dintre cei mai cunoscuti scriitori ai tuturor vremurilor!cart

Carti vechi | PrintreCarti.ro

carti vechi

Portretul lui Dorian Grey, de Oscar Wilde

Portretul lui Dorian Grey este o carte ce reuseste foarte repede sa ajunga la sufletul iubitorilor de lectura, introducandu-i pe acestia in universul intrebarilor filosofice despre viata si despre suflet. Aceasta carte este extrem de cunoscuta si apreciata, in ciuda faptului ca la inceput a starnit numeroase controverse in randul criticilor de literatura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here