Motive intemeiate pentru a achizitionarea unui laptop HONOR MagicBook 14

Noul model HONOR MagicBook 14 este disponibil pe piata, iar utilizatorii s-au aratat mai mult decat incantati de caracteristicile pe care le detine

0
276
MagicBook 14

Noul model HONOR MagicBook 14 este disponibil pe piata, iar utilizatorii s-au aratat mai mult decat incantati de caracteristicile pe care le detine. Raportul calitate – pret este unul cu adevarat avantajos, motiv pentru care acest produs ar trebui sa intre rapid in lista preferintelor utilizatorilor.

De ar trebui cumparat noul HONOR MagicBook 14?

  • Pretul de achizitie mai mic de 600 de euro

HONOR MagicBook 14 este, fara indoiala, cea mai buna varianta pentru utilizatorii aflati in cautarea unui PC ultraportabil. La 599 de euro, nu are un alt echivalent real pe piata, asta in cazul in care utilizatorii nu au nicio problema in a face compromisuri cu privire la autonomie, performanta sau design. Conceput pentru tinerii profesionisti care nu au un buget extindibil, HONOR MagicBook 14 se dovedeste a fi varianta castigatoare.

  • Este conceput pentru ultra-mobilitate

Este ultraportabil, cantareste doar 1,38 kg si nu depaseste 15,9 mm grosime, avand in acelasi timp dimensiunea unui model de 13 inch (dimensiuni de 32,3 cm cu 21,5). Prin urmare, MagicBook 14 este perfect pentru calatorii zilnice.

  • Un ecran fara margini, care poate fi rabatat cu 180 °

Cu raport de 84% intre ecran si corp, panoul LCD MagicBook 14 ocupa aproape toata suprafata capacului laptopului. Cu o latime de 4,8 mm, marginile laterale si superioare sunt aproape inexistente. Cu o rezoluție de 1.920 de puncte cu 1.080 si o diagonala de afisare de 35.6 cm, panoul complet laminat reduce reflectarea luminii pe ecran, imbunatatind lizibilitatea chiar si in lumina directa a soarelui.

  • Autonomia

Alimentat de o baterie de 56 Wh XXL, HONOR MagicBook 14 are o durata de viata a bateriei de zece ore in utilizarea non-stop. Mai mult decat atat, acest computer poate recupera pana la 46% din autonomia sa in doar o jumatate de ora datorita sistemului sau puternic de incarcare rapida (65 W) . Cei care isi folosesc calculatoarele in fiecare zi, oriunde s-ar afla, indiferent de mediu, vor aprecia acest aspect in mod deosebit.

  • Confidentialitate

Datorita camerei sale retractabile, ascunsa sub una dintre tastele functionale ale tastaturii sale, HONOR MagicBook 14 ii linisteste pe cei care nu au incredere in software-ul Windows si in browserul lor de internet. De asemenea, MagicBook 14 este echipat cu un buton de alimentare cu recunoastere a amprentelor, care permite deblocarea Windows 10 rapid si sigur ceea ce inseamna ca este practic imposibil ca altcineva sa foloseasca computerul fara cunostinta proprietarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here