Avantajele fiscale ale serviciilor rent a car pentru persoane juridice

Este vorba despre avantajele fiscale si financiare ale celor care apeleaza la servicii de inchirieri auto in Sibiu din oferta Sibiu-RentaCar.ro ce includ plati integral deductibile fiscal la momentul efectuarii, TVA-ul care este inclus

0
304

Serviciile rent a car Sibiu poarta si denumirea de leasing operational si se vor dovedi alegerea perfecta pentru companii mici si mijlocii. Leasingul operational este mult mai eficient decat achizitionarea unei flote de masini pentru angajatii firmei si este ideal pentru companiile care au nevoie de un surplus de flota in anumite perioade ale anului.

In plus, aceste servicii sunt mult mai eficiente, rapide, fara batai de cap, reprezentantii companiilor nu au nevoie sa se mai ingrijoreze in ceea ce priveste plata ratelor, a asigurarii auto, in ceea ce priveste schimbarea cauciucurilor sau efectuarea inspectiei tehnice periodice.

Rent a car Sibiu – avantajele pe care le ofera aceste servicii companiilor

In primul rand, este vorba despre avantajele fiscale si financiare ale celor care apeleaza la servicii de inchirieri auto in Sibiu din oferta Sibiu-RentaCar.ro ce includ plati integral deductibile fiscal la momentul efectuarii, TVA-ul care este inclus, faptul ca masinile nu sunt inregistrate in bilantul firmei si ca toate costurile de mentenanta si intretinere, schimbarea anvelopelor, plata asigurarilor, service-ul si taxele de drum sunt platite de firma de inchirieri.

In plus, in cazul in care este necesar, se va inlocui masina pentru eventualele reparatii sau servicii de mentenanta, iar finantarea este de 100% fara achitarea unui avans din pretul masinii inchiriate. In alta ordine de idei, reprezentantii companiilor beneficiaza de toate costurile de functionare si operare ale flotei intr-o singura factura lunara. Nu in ultimul rand, riscurile nu exista in ceea ce priveste devalorizarea masinii, intretinerea acesteia si imposibilitatea de plata a leasingului.

In ceea ce priveste avantajele operationale, clientii serviciilor de leasing operational nu vor mai avea batai de cap pentru plata taxelor si impozitelor, nu vor mai pierde timp pentru a administra asigurarile, impozitele, reviziile si mentenanta. Aceasta este cea mai buna solutie pentru servicii complete si pentru a reduce timpul de imobilizare al autovehiculelor, clientii putand renunta oricand la una dintre masini si pot renegocia contractul.

Inchirieri auto in Sibiu | Rent a car Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

inchirieri auto in Sibiu

Serviciile de leasing operational asigurat companiilor din Sibiu si din imprejurimi sunt foarte bine aspectate prin beneficiile pe care le ofera utilizatorilor, prin faptul ca sunt ieftine, de inalta calitate, ofera clientilor un numar de kilometri nelimitati le luna, posibilitatea de livrare sau returnare gratuita si asistenta rutiera si telefonica non-stop.

Pe site exista un chestionar ce trebuie completat de catre clienti, chestionar care include perioada de inchiriere, modelul si marca masinii, tipul de combustibil si alte detalii importante. In urma completarii chestionarului, clientii vor afla si pretul pe care trebuie sa il plateasca pentru inchiriere si beneficiile obtinute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here