Cele mai bune thrillere pe Netflix

Fie ca oamenii sunt in cautare de un film plin de suspans, fie ceva psihologic sau intunecat, cele mai bune thrillere sunt alegerea perfecta pentru o seara cu prietenii

0
52
thrillere

Fie ca oamenii sunt in cautare de un film plin de suspans, fie ceva psihologic sau intunecat, cele mai bune thrillere sunt alegerea perfecta pentru o seara cu prietenii.

The Talented Mr. Ripley – Matt Damon, Jude Law si Gwyneth Paltrow sunt personajele principale din acest film despre un sociopat care depaseste orice limita manipuland si inseland oamenii cu scopul de a-si crea un nou stil de viata.

Chloe – Convinsa ca sotul ei o inseala, Catherine (Julianne Moore) o angajeaza pe Chloe, o escorta, pentru a ii intalni sotul si a-i testa fidelitatea. Lucrurile scapa de sub control cand relatia dintre cei trei se intensifica.

Zodiac – Filmul bazat pe evenimente din viata reala din jurul vietii lui Zodiac, un criminal in serie. Actiunea se bazeaza pe faptele unui politist, un jurnalist si un caricaturist care sunt pe urmele unui criminal.

Mystic River – Prietenii din copilarie: Jimmy, Sean si Dave sunt reuniti cand fiica lui Jimmy, o adolescenta, este ucisa. Sean este detectivul principal al cazului, in timp ce Dave a fost ultimul care a vazut-o in viata. Clint Eastwood a regizat acest film complex, nominalizat la Oscar mai tarziu.

Drive – Ryan Gosling joaca rolul unui cascador din L.A. Personajul lui Gosling se imprieteneste cu vecina sa si cu fiul ei mic, apoi accepta sa il ajute pe sotul acesteia cu un milion de dolari cand iese din inchisoare. Cand lucrurile sufera o intorsatura uriasa, Gosling trebuie sa o protejeze pe mama si pe fiul ei.

Fractured – Acest thriller psihologic Netflix prezinta o familie intr-o calatorie de Ziua Recunostintei. Cand fiica mai mica este ranita, Ray o duce pe ea si pe sotia sa la cel mai apropiat spital de urgenta si asteapta ca cele doua sa fie preluate pentru o tomografie. Cu toate acestea, mama si fiica dispar, iar Ray este convins ca spitalul ascunde ceva.

Limitless – Cu ajutorul unei pilule misterioase care ii permite lui Bradley Cooper sa acceseze 100% din abilitatile creierului sau, scriitorul se ridica rapid in varful lumii influente din punct de vedere financiar, dar se confrunta cu consecinte teribile atunci cand sufera efecte secundare.

Ex Machina – Programatorul de calculatoare Caleb trebuie sa se retraga in casa directorului general al companiei sale, Nathan, unde este asteptat sa interactioneze cu un robot umanoid pe nume Ava.

Good Time – Inainte ca fratii Safdie sa creeze Uncut Gems si inainte ca Robert Pattison sa joace ca noul Batman, cei trei au colaborat la acest film. Pattison joaca un hustler de strada si un talhar bancar care incearca cu disperare sa il scoala pe fratele sau (interpretat de Benny Safdie) din inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here