Laptopuri refurbished: produsele IT performante pe care ti le permiti

Pentru ca pe piata si in oferta magazinului online Calculator-Ieftin.ro exista o gama foarte variata de produse la mana a doua si de produse second hand, cumparatorii trebuie sa stie ce sa aleaga pentru a se potrivi cerintelor si preferintelor lor

0
311

Din ce in ce mai multi oameni stiu ca tehnologia este o necesitate si nu un moft si mai stiu ca au nevoie de dispozitive performante pentru a tine pasul cu toate schimbarile in plan personal si profesonal, iar dispozitivele ce reprezinta laptopuri refurbished reprezinta cea mai buna solutie in acest sens. In timp ce laptopurile noi sunt foarte costisitoare si uneori mult prea performante pentru nevoile oamenilor, laptopurile second hand sunt mult mai ieftine, insa pot prezenta semne clare de uzura si pot face parte dintr-o generatie mult mai veche, laptopurile refurbished reprezinta o combinatie perfecta intre cele doua variante.

Ce avantaje aduce achizitionarea de laptopuri refurbished in scop personal sau profesional?

Pentru ca pe piata si in oferta magazinului online Calculator-Ieftin.ro exista o gama foarte variata de produse la mana a doua si de produse second hand, cumparatorii trebuie sa stie ce sa aleaga pentru a se potrivi cerintelor si preferintelor lor. Pentru ca preturile si conditiile de achizitionare sunt foarte bune atat la laptopuri SH, cat si la laptopurile refurbished, clientii sunt de multe ori pusi in incurcatura.

Cu siguranta laptopurile refurbished reprezinta o varianta mult mai buna si mai performanta de dispozitive, facand parte dintr-o generatie mai noua si avand un grad de uzura foarte mic, uneori insesizabil. In industria IT, termenul refurbished face referire mai mult la produsele folosite dar reparate, recertificate, reconditionate, remanufacturate, ca si noi.

Laptopuri refurbished | Laptopuri SH | Calculator-Ieftin.ro

laptopuri refurbished

Laptopurile refurbished reprezinta o varianta foarte buna pentru firmele ce doresc sa reduca costurile, dar si pentru cei care investesc intr-un sistem brand de 2-3 ani vechime, intr-un produs care s-a aflat in top si care poate rula cea mai mare parte a aplicatiilor noi.

Laptopurile refurbished din oferta magazinului online sunt curatate de praf si de urme de uzura, sunt testate pentru a fi functionale 100%, conform produsului original, iar daca sunt observate unele probleme se pot inlocui componentele cu probleme sau se pot curata foarte bine.

In plus, laptopurile refurbished sunt adesea livrate in cutie, impreuna cu protectiile care sunt necesare pentru transportarea in siguranta, cu toate accesoriile necesare punerii in functiune, dar si cu o licenta Windows valida, ceea ce inseamna ca persoanele juridice pot sa intre in legalitate cu costuri foarte mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here