Investeste intr-o casa de marcat cu jurnal electronic

Reprezentantii CaseDeMarcat.eu propun celor care doresc sa faca o asemenea investitie numeroase modele de case de marcat cu jurnal electronic cu informatii clare despre intretinerea si utlizarea acestora

0
504
case de marcat noi

Inainte ca reprezentantii unei companii sa investeasca intr-o casa de marcat cu jurnal electronic, acestia trebuie sa stie de unde pot sa o cumpere, ce conditii trebuie sa indeplineasca si daca este compatibila cu afacerea pe care o administreaza sau o reprezinta. Reprezentantii CaseDeMarcat.eu propun celor care doresc sa faca o asemenea investitie numeroase modele de case de marcat cu jurnal electronic cu informatii clare despre intretinerea si utlizarea acestora.

Noile reglementari si necesitatea introducerii in afacere a unei case de marcat cu jurnal electronic

Incepand cu anul 2018, data de 1 septembrie, toate companiile au avut obligatia de a schimba casele de marcat pe care le utilizau cu case de marcat noi. Aceasta lege a facut referire la contribuabilii mici si mijlocii. Practic, datele de pe casele de marcat sunt copiate pe cardul SD care este introdus in aceste case de marcat noi, sau prin portul Ethernet, ori modului GPRS, pentru modelele viitorului, si sunt folosite de catre reprezentantii companiilor.

Memoria fiscala a caselor de marcat vechi trebuie schimbate o data cu schimbarea atributului fiscal al codului de identificare fiscala al utilizatorilor, dar si o data cu schimbarea formei de construire a societatii fara modificarea denumirii sau o data cu schimbarea adresezi si numelui societatii. Cand se muta punctul principal de lucru al societatii, cand se schimba denumirea strazii sau compania intra in stare de inactivitate temporara, memoria fiscala trebuie schimbata.

Case de marcat noi | Casa de marcat cu jurnal electronic | CaseDeMarcat.eu

casa de marcat cu jurnal electronic

Aceasta operatiune presupune introducerea noilor date de identificare in Registrul Unic National. Programarea caselor de marcat cu jurnal electronic este simpla, folosind doar instructiunile din manual, desigur adaugand ulterior servicii, preturi si produse. Casele de marcat cu jurnal electronic reprezinta astazi dispozitive indispensabile operatorilor economici ce comercializeaza bunuri cu amanuntul si ce presteaza servicii si sunt obligati sa emita bon fiscal clientilor.

Noile reglementari presupun acceptarea tuturor modelelor de case de marcat electronice cu o structura inchisa, izolate, ce nu necesita conectarea la dispozitive fixe si mobile, dar si acceptarea acestor dispozitive care sunt conectate la calculatorul unde agentii economici se ocupa de efectuarea modificarilor si completarilor necesare.

Casele de marcat noi cu jurnal electronic au modul fiscal propriu, program de control si sunt extrem de eficiente pentru companiile moderne actuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here