Unde vand carti? Cine mai cumpara carti vechi?

Ce se intampla cu cartile dupa ce sunt cumparate? Aceasta este o alta intrebare pe care o adreseaza vanzatorii interesati de soarta cartilor.

0
717
cumparam carti in regim anticariat

Una din cele mai des intalnite intrebari in randul celor care detin carti vechi si au nevoie de mai mult spatiu in biblioteca sau de mai multi bani in buzunar este “unde vand carti?”. Raspunsul este simplu: cartile pot fi vandute prin colaborarea cu un anticariat renumit care isi trimite specialistii la domiciliul clientilor sau la sediul firmelor acestora. Cu un simplu click, pe site-ul sediului online, Anticariat-carti.com , vanzatorii pot gasi raspuns la toate intrebarile pe care le au.

Unde vand carti la un pret corect? Cum fac bani din cartile pe care le detin in biblioteca?

Apeland la numarul de telefon postat intr-unul din anunturile “cumparam carti in regim anticariat” pe motoarele de cautare, pe site-urile de specialitate sau pe cele de socializare, vanzatorii de carti vechi vor avea placuta surpriza sa discute cu specialistii care se vor deplasa direct la domiciliu la data si la ora stabilita pentru a face o evaluare corecta a tuturor volumelor disponibile pentru a fi vandute.

Practic, raspunsul la intrebarea “unde vand carti?” este : direct la anticariat! Reprezentantii anticariatului se deplaseaza cu o masina dotata corespunzator pentru a lua si mai mult de cateva sute de volume daca este cazul, fac o evaluare corecta a acestora, propun un pret care, daca este acceptat de catre vanzatori, reprezinta finalul tranzactiei.

Ce se intampla cu cartile dupa ce sunt cumparate? Aceasta este o alta intrebare pe care o adreseaza vanzatorii interesati de soarta cartilor. Volumele sunt reconditionate si repuse in vanzare in regim de anticariat pentru a fi cumparate de colectionari si de persoanele interesate, care le vor aprecia la adevarata lor valoare, le vor pastra in biblioteca. In orice caz, cartile vandute sunt pe maini bune.

Unde vand carti | cumparam carti in regim anticariat | Anticariat-carti.com

unde vand carti

Pentru cei care se intreaba cat vor scoate din vanzarea cartilor din biblioteca, raspunsul il vor obtine numai de la specialisti. Ca si punct de reper, cartile vechi care nu sunt editii rare, sunt platite mai slab. Cartile care au foarte multe pagini lipsa si nu se prezinta in mod corespunzator uneori nici nu sunt luate in seama pentru a fi cumparate.

Cartile rare, cu valoare, cartile vechi sau cu autograf sunt cele mai bine platite. Cartile care fac parte din colectii sunt la fel de apreciate de catre cumparatorii de carti vechi, dar si cartile care au fost publicate in editie limitata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here